Manapság az esküvők a hagyományos és modern között kerülnek megszervezésre, különösen azok a párok döntenek úgy, akik valami egyedivel szeretnék meglepni vendégeiket. Az egyik igény, amely változatlan, az esemény romantikus hangulata. Ebben a helyzetben is lehet becsempészni újdonságokat, amelyek különleges színt adhatnak az egész ceremóniának, ehhez viszont szükség lesz egy varázslatos, romantikus hangulatú helyszínre.

A zene, fotó és videó, a dekoráció, valamint az esküvői ruhaszalon Budapest sokszínű kínálatában igazi kihívást jelent, de ami ennél is nagyobb feladat, az a tökéletes helyszín megtalálása. Íme a teljesség igénye nélkül 3+1 esküvői helyszín, amely mesebeli szépséget és romantikus hangulatot kínál azon párok számára, akik úgy döntenek, hogy Budapesten pecsételik meg szerelmüket.

1. Pierott

Szeretnétek egy roppant elegáns, ugyanakkor barátságos helyen megpecsételni szerelemetek, ahol csodás magyar fogásokat szolgálnak fel, a legminőségibb alapanyagokból? Akkor a Pierrot, azaz a „menyasszonyok álma” tökéletes lesz számotokra, amelynek belső terme 70, míg a 13. századi falak által körbevett kert 60 vendég befogadására alkalmas.

2. Hilton

Az UNESCO Világörökség listáján is szereplő, különleges építészeti kialakítású Hilton extra minőségi szolgáltatásokkal várja a párokat. Elhelyezkedésének köszönhetően belső tereiből és szobáiból lélegzetállító kilátás nyílik a Dunára, a hidakra, a Margitszigetre, a Parlamentre, de még a budai hegyekre is. Egy helyszín, ahol a nyüzsgő város forgatagában a romantika, a nyugalom és a barátias légkör hangulata árad, ahol az elegáns bálterem, akár 250 főt, a festői panorámát nyújtó különtermek pedig 100 főt is befogadnak kényelmesen.

3. Ádám Villa

Egy igazi gyöngyszem, egy mesebeli neobarokk villa, amely még az 1920-as években épült Ádám Lajos magyar sebész és családjára részére. A villa a legegyszerűbb fogadásoktól, a többfogásos estekig kínál opciókat, akár 80 fő részére. A villa pazar mivoltja mellett nagy előnye, hogy könnyen megközelíthető a Városligeti fasorban.

+1. Dunai CsónakHáz

Végül pedig jöjjön egy igazán természetközeli helyszín, amely Budapesttől 10 km-re található meg. A csillogó víztükör, a mesés naplemente olyan romantikus hangulatot biztosít, amire az ifjú pár egy életen át örömmel fog visszaemlékezni. A terem 100-120 fő befogadására alkalmas, saját mólóján, akár a polgári szertartás is lebonyolítható, ahová motorcsónakkal érkezhettek.

Fotó: freepik.com

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.