Meggyilkoltak egy 85 éves asszonyt Füzérkajatán. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított büntetőeljárást egy 49 éves helyi férfival szemben. Pénteken Kecelen is történt egy gyilkosság, akkor két részeg férfi veszett össze, majd az egyik megölte főbérlőjét. 

Bántalmazta a nyugdíjast

Szombaton kilenc óra előtt  egy férfi bement egy füzérkajatai házba, és olyan súlyosan bántalmazta az ott élő nyugdíjast, hogy az belehalt a sérüléseibe. A támadó elmenekült a helyszínről. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Budapesten fogták el 

A bejelentés után a rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársaival a fővárosban fogták el a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette a gyanúsítottat, majd kezdeményezte a letartóztatását.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ivás közben vesztek össze 

Múlt pénteken este egy keceli házban egy 54 éves férfi és szállásadója italozás közben összevesztek. A későbbi áldozat a lustasága miatt próbálta felelősségre vonni a nála lakó férfit, akit a ház körüli munkák elvégzésére fogadott fel. 

Megölte főbérlőjét 

Az albérlő a szóváltás során mérgében fojtogatni kezdte a házigazdát, majd ököllel megütötte, végül elővett egy kést, amivel nyakon szúrta vitapartnerét – tájékoztat a rendőrség.

A szomszédok hívtak mentőt 

Az esetnek szemtanúja is volt, aki a szóváltás közben kimenekült a házból, és segítséget kért. A rendőrséget és a mentőszolgálat munkatársait egy szomszéd azonnal értesítette, majd az áldozat segítségére siettek. 

A kórházban halt meg 

A 66 éves férfit kórházba szállították, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. A gyanúsított a történtek után biciklivel akart elszökni, ám a járőrök a bűncselekmény helyszínének a közelében elfogták.

Letartóztatták a férfit 

Az emberölés bűntettével gyanúsítható keceli lakost a megyei bűnügyi igazgatóság munkatársai őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció