Az már önmagában óriási előrelépés, ha megérett a csere gondolata. Bizony, az elavult nyílászárók rengeteg problémát okozhatnak. Ráadásként manapság jobban, mint eddig valaha, a költségvetésbe is rendesen belenyúlhatnak. Minél kevésbé szigetelnek, annál biztosabb a fokozott energiafogyasztás. Márpedig ennek napjainkban számokban kifejezhető következménye van. Száz szónak is egy a vége: a cselekvés a legjobb megoldás, amitől egy pillanatig sem kell tartani!

Mennyire rumlis ez az egész?

Az ablakcsere Budapest területén talán jelenleg az egyik legkeresettebb szolgáltatás. Ez egy kicsit sem meglepő, lévén a régi házak szinte mindegyikében olyan nyílászárók találhatóak, amik megérettek a nyugdíjazásra.

Sokan, azonban azért halogatják jóformán a végtelenségig az utolsó lépés megtételét, mert tartanak attól, hogy túlságosan macerás a folyamat egésze. Túl sok lemondással, túl sok bontással, túl sok felfordulással jár együtt. Ezek pedig már a „sokk” kategóriába tartoznak. Érthetőek természetesen az aggodalmak, viszont bizton állíthatjuk, hogy alaptalanok! Az esetünkben legalábbis mindenképpen!

A csere gyorsan, lendületesen kivitelezhető. A bontás tényleg a legtöbbször kikerülhetetlen, ugyanakkor a bontás után építkezés következik, a hulladékok elszállítása pedig szintén a mi feladatunk. Az tehát nem kérdéses, hogy a terep rendezése nem egy utólag, a megrendelő által nyögött dolog, hanem olyasvalami, ami a mi hatáskörünkbe tartozik. Alapesetben egy átlagos lakásnál pár óra alatt összehozható a csere, vagyis napokig, sőt hetekig tartó felfordulásról szó sem lehet.

Mi a helyzet a kiadás mértékével?

A következő abszolút helytálló kérdés, hogy az ablakcsere árak hogyan alakulnak? Erre a dilemmára ugyan adhatnánk általános érvényű feleletet, de akkor nem járnánk el megfelelően. Hiszen az első lépés a terepfelmérés. Ekkor dőlnek el a részletek. Nagyjából ekkora tisztázódik, hogy melyik az a nyílászáró típus, ami ideális. Vagyis minden olyan momentum ekkortájt kerül nyugvópontra, amik kivétel nélkül meghatározóak a költségek tekintetében.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.