Csúnya baleset történt péntek este a fővárosi Szentendrei úton: egy Toyota Yaris fékezés nélkül beledurrantott egy villanyoszlopba.

Idős férfi a volánnál

A 3. kerületi Szentendrei úton egy idős férfi igyekezett a városból kifelé egy Toyota Yaris volánja mögött. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fékezés nélkül ütközött

A Czetz János utca magasságában viszont valamit elnézhetett az autó vezetője, vagy esetleg egy pillanatra rosszul lett, mivel felhajtott az elválasztó beton sávra, majd fékezés nélkül, egyenesen egy beton villanyoszlopnak rohant.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Összetört a Yaris eleje  

A nagy erejű ütközés hatására a Yaris eleje teljesen összetört, a motorházteteje felgyűrődött.

Használta az övét

Az idős férfi használta a biztonsági övét, így szerencsére csak könnyebben sérült meg a becsapódásnál.

Telibe találta a villanyoszlopot

Telibe találta a villanyoszlopot

Telibe találta a villanyoszlopot

Rosszabb is lehetett volna

Ennél azonban sokkal rosszabbul is végződhetett volna a baleset, például ha a Toyota az elválasztó sávon keresztül hajtva a szembejövő járművek közé csapódik… A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a nagy erejű ütközés helyszíne. Fotók: automentesbp.com