Megszólalt annak a 16 éves fiúnak a zaklatója, aki egy héttel ezelőtt a vonat elé ugrott. Pisti azért végzet magával, mert társai testalkata miatt csúfolták a túlsúlyos fiatalt. A zaklatásokról most előkerült egy videófelvétel, a szereplők azt állítják, csak fogadásból „játszottak” egymással.

Vonat elé ugrott

Egy hete írta meg a Kékvillogó.hu, hogy meghalt az a fiatal fiú, aki nyílt pályán lépett a vonat elé Sümeg külterületén. nem messze a Táncsics utcai vasúti átjárótól. A Mávinform tájékoztatása szerint az Ukkról 17:47-kor Tapolcára elindult személyvonat (9643) Sümegnél elgázolt egy embert. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Durva felvételek

Nemrég videók kerültek fel az internetre arról, ahogy diáktársai bántják és megalázzák a 16 éves sümegi fiút, aki nem sokkal később vonat elé ugrott és meghalt. A felvételeken látszik, ahogy hárman utánamennek, folyamatosan rugdossák és kinevetik.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A zaklatók bujkáltak

A sümegiek szerint Pisti nem bírta tovább elviselni, hogy a súlya miatt csúfolták. Óriási a felháborodás, a zaklatók napokig bujkáltak, mert gyűlölködő üzenetekkel árasztják el őket az interneten

Csúfolták a fiút

Azonnal kiderült, a fiút diáktársai hajszolhatták a halálba. Egy négy-öt fős társaság rendszeresen zaklatta Pistit a testalkata miatt, Big Macnek és „padhajlítónak” csúfolták.

Megszólalt a zaklató

Most megszólalt az egyik zaklató fiú, aki a nyilvánosságra került videón elgáncsolta a 16 éves középiskolást. Azt mondta: valóban bántották Pistit, de szerinte ez egy oda-vissza működő „adok-kapok” volt az iskolatársak között.

Fogadásból verekedtek

A gáncsoló diák egy videót is mutatott, amin az látszik, ahogy az elhunyt Pisti is pofozkodik játékból. Azt mondta, a most nyilvánosságra került felvétel már régebbi, egy éve készült, amikor fogadásból ütötték, rugdosták egymást.

Az apa szerint túlreagálták

Ebben a tragikusan meghalt Pisti is részt vett, többször is verekedett velük viccből. Az egyik gáncsoló fiú apja is megszólalt, azt mondta: a Messenger-beszélgetésekből is egyértelmű, hogy ez egy fogadás volt, egy egyhetes fogadás, amiben többen is részt vettek, és ebből lett ez a felkapott történet, ami óta folyamatosan fenyegetéseket kapnak.

Nyomoz a rendőrség

A rendőrség vizsgálatot indított: Bartók Judit, a Veszprém vármegyei rendőrségi szóvivő arról nyilatkozott, hogy a rendőrség tudomására hozott egy évvel korábbi cselekmény kapcsán garázdaság vétségének gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Tapolcai Rendőrkapitányságon. A folyamatban lévő nyomozásra tekintettel további információt nem közölt. A videón szereplő diákokat már meg is hallgatták.

Hiányzik neki Pisti

A gáncsoló fiú azt mondja: sokkban van a haláleset óta. Hiányzik nekik Pisti, mert nem olyan volt a kapcsolatuk, mint ami a videóból kiderült. Sokat nevettek is együtt, az elhunyt diáknak ugyanis szerinte nagyon jó humora volt. A fiatalok úgy gyanítják, Pisti nem a bántások, hanem egy reménytelen szerelem miatt ugrott a vonat elé

Ha segítség kell!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció