Egy hónappal ezelőtt, agyvérzéssel szállították kórházba a 12 éves Miklóst. A fiú minden előjel nélkül esett össze a mátészalkai uszodában.

Rosszul lett az uszodában

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy 12 éves Miklós úszásórán vett részt, ahol jelezte az oktatónak, hogy rosszul van, majd kiment a medencéből és az öltöző felé indult. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elvesztette az eszméletét

Ezután az epilepsziához hasonlatos, görcsös rohamot tört rá, ezért az úszómester azonnal értesítette a mentőket. A fiú elvesztette az eszméletét, és azóta sem tért magához.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mélyaltatásban tartják

Miklóst mentőhelikopterrel a debreceni klinikára szállították, és mélyaltatásban tartják. A gyermek édesanya azóta tehetetlenül áll a történtek előtt: elmondása szerint semmi előjele nem volt a fia rosszullétének. „Elindult az iskolába, akkor sem mondta, hogy rosszul érezné magát. Aztán hívtak, hogy agyvérzést kapott és kórházba szállították” – mondta akkor a nő.

Kritikus állapotban

Miklósról friss hírek érkeztek, de sajnos továbbra sem nyugodhat meg a család. A fiú három agyműtét után is kritikus állapotban van, és az orvosok egyelőre nem tudják megmondani, hogy milyen fokú agykárosodást szenvedett.  

„Csak imádkozni fogunk”

„Azt csak akkor fogják tudni megmondani, ha a gyermekem felébresztik. Csak imádkozni tudunk, hogy épen és egészségesen visszatér hozzánk” – mondta a Borsnak Miklós édesapja, Miklós.

Nincs elég pénzük

Korábban arról is írtunk, hogy a családot csapásként érte a hír, miszerint a fiukat Debrecenbe szállították kórházba, ugyanis még arra sem volt elég pénzük, hogy buszra vagy vonatra szálljanak, és meglátogassák őt. Ezért a rokonok és közeli ismerősök pénzgyűjtést szerveztek. 

Meglátogatta a nagymama

Sikerült meglátogatnia a nagymamájának a 12 éves kisfiút. Az asszonyt sokkolta a kisfiú látványa, de a család bízik a gyermek felépülésében.

Összetörte a látvány

 „Anyukámnak sikerült annyi pénzt összekaparnia, hogy elmenjen meglátogatni az unokáját. Mindössze öt percre engedték be hozzá, de teljesen összetörte a látvány. Senkinek sem kellene így látnia az unokáját, nagyon fájdalmas dolog” – nyilatkozta Miklós édesanyja korábban.

Öt gyermeket nevelnek

„Öt gyermeket nevelünk. Szeretnénk a segítségüket kérni, hogy gyermekemhez el tudjunk menni. Most a legkisebb segítség is nagyon sokat számít. Bármilyen segítséget szívesen fogadunk” – olvasható a család bejegyzésében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció