Zalatnay Sarolta az elmúlt évtizedekben gyakran beszélt különböző interjúkban imádott édesanyjáról és kevés szó esett az édesapjáról. A férfi mostanában egyre gyakrabban bukkan fel a gondolatai között. Zalatnay Tibor Károly annak idején mindennél jobban vágyott arra, hogy kislánya szülessen. Az álomból valóság lett, de mindössze nyolc közös év jutott Cinivel

A sorsközösség érzése

„Néhány napja hajnalban nem tudtam aludni és a tévét kapcsolgatva belefutottam az Édesek és mostohák című filmbe. A történetben egy pici fiú és egy kamaszlány veszítik el az édesanyjukat rákban. Akárhányszor is látom ezt az alkotást, mindig sorsközösséget érzek a gyerekekkel, hiszen pontosan tudom, milyen semmivel össze nem hasonlítható fájdalom gyermekként eltemetni az egyik szülőnket” – nyilatkozta az énekesnő a Borsnak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csak nyolcéves volt, amikor az édesapja meghalt

„Kései gyermekként születtem, de így is tragikusan kevés időt tudtunk együtt tölteni, hiszen csak nyolcéves voltam, amikor otthon, a saját ágyában örökre lehunyta a szemét” – idézte fel a lapnak a fájó emléket Zalatnay Cini.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Felnézett rá

„Egyre több és több dolog jut róla eszembe most is, hogy beszélek róla. Emlékszem, hogy a szó szoros értelmében felnéztem rá, hiszen százkilencven centi magas volt és száz kiló. Gyönyörű sötét haja volt és nagyon jól állt neki a bajusz, ami amolyan Jávor Pálos külsőt kölcsönzött neki. Apcinak hívtam, ő pedig engem Nyunyikának” – mondta az énekesnő.

Gyomorrákot diagnosztizáltak

Cini édesapját gyomorrákkal diagnosztizálták, kórházba került, ahol szinte minden nap meglátogatta őt a családja. Hirtelen rohamosan fogyni kezdett és a lánya már csak ülve játszott vele, hogy ne érezze olyan gyengének magát.

Otthon töltötte élete utolsó napjait

„Apu élete utolsó tíz napját otthon töltötte. Anyu vállalta, hogy gondozza. Mindig beszélgetés közben szúrta meg a karját és adta be neki a fájdalomcsillapítót, hogy elterelje a figyelmét. Az éjjeli lámpán mindig egy törülköző volt, mert apu szemét már bántotta a fény” – elevenítette fel a történeteket Cini.  

Víziók gyötörték

„Az utolsó napokban már víziók gyötörték és ha volt elég ereje, arra kért minket, hogy menjünk vele sétálni a közeli parkba. Láttam elenyészni édesapámat és ez még ma is nagyon fájdalmas emlék. Amikor közeledett az idő, engem anyu átvitt a szomszédba, ahol az unokatestvéremék laktak, így nem voltam ott, amikor végül örökre elaludt” – zárta a szomorú történetet Zalatnay, aki rendszeresen látogatja szülei sírját.

Betörtek a tárnoki otthonába

A Budapestkörnyéke.hu írt arról néhány hete, hogy betörtek Zalatnay Sarolta tárnoki házába, amíg ő aludt. Készpénzt és ékszereket loptak el az otthonából, az énekesnő pedig az eset óta rettegésben él.

Nem alszik egyedül

Azóta mindig van nála egy-egy barát, hogy ne maradjon egyedül éjszakára. „Nem is tudom, mi lesz, ha eljön a nap, amikor a barátaim közül senki nem ér rá, hogy nálam töltse az éjszakát. A betörés óta minden megváltozott, valami eltört bennem” – idézte fel az énekesnő. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Zalatnay Sarolta. Fotó: archív.