Kis híján meggyilkolta az alvó férjét egy nő Szigethalmon, mert az nem adott neki több alkoholt, és eldugta előle az italt. A Pest Vármegyei Főügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt állítja bíróság elé az asszonyt.

Veszekedtek és ittak

A vádirat szerint a nő és a férfi több mint egy évtizede voltak házasok, a kapcsolatuk viszont az utolsó öt évben megromlott, többször is szóba került közöttük a válás. Veszekedéseik mindennaposak voltak, amelyhez az ügyészség szerint hozzájárult az is, hogy mindketten napi rendszerességgel fogyasztottak alkoholt. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Nem adott piát

Tavaly június 1-én a délutáni órákban Szigethalmon található otthonukban ismét összevesztek azon, hogy a férfi nem adott több italt a feleségének, sőt, eldugta előle az italokat a házban. A vita hevében a nő megöléssel fenyegette meg a férfit és meg is pofozta.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mellkason szúrta

Később az esti órákban, miután a férfi lefeküdt aludni a hálószobában, a nő magához vett egy 20 centiméter pengehosszúságú kést a konyhában. A késsel a kezében a hálószobába ment, és mellkasába szúrta az alvó férfit.

Ezzel a késsel akarta megölni férjét

Forrás: police.hu

A szomszédtól kért segítséget

A férfi a szúrásra felébredt, kirohant a házból és a szomszédtól kért segítséget, aki értesítette a mentőket és a rendőrséget. A férfi életveszélyes állapotba került, az ügyészség szerint csak a véletlennek köszönhető, hogy túlélte a támadást.

Vádat emeltek

A Pest Vármegyei Főügyészség a nővel szemben védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

7 év börtön

Hét év börtönt és hét év közügyektől eltiltást kértek a nőre. Kérdésünkre elmondta még, hogy a bűncselekménnyel vádolt nő beismerte, hogy megsebezte késsel a férjét. Azt állította, hogy dulakodtak, és később csak rá akart ijeszteni a késsel a férjére.

Kiemelt kép: illusztráció