Tragédia történt Balassagyarmaton. Egy férfi féltékenységből kis híján kioltotta felesége életét, majd maga ellen fordult. A 200 kilós férfit csak a tűzoltók segítségével tudták kivinni a mentőhelikopterbe, életveszélyesen megsérült.

Féltékenységből szúrt

A családi veszekedés állítólag azért robbant ki, mert a férfi azt hitte, hogy élettársa megcsalja őt. Nem ez volt az első eset, hogy féltékeny volt, most azonban odáig fajult a vita, hogy leszúrta a nőt, akinek a sikolyát az egyik iskola diákjai is hallották. A közelben egy iskola van, a diákok éppen az udvaron voltak, amikor a szörnyű tett zajlott. A nő fájdalmas sikolyát a gyerekek is hallottak, akik a kerítéshez szaladtak. A pedagógusok azonban hamar rájöttek, hogy valami nincs rendben a szomszédban, ezért beterelték az épületbe a diákokat.

A tűzoltók vitték ki a mentőbe

A helyszínre tűzoltók és mentők is érkeztek. A tűzoltókra azért volt szükség, mert az ápolók nem tudták kivinni a csaknem 200 kilós férfit a mentőautóhoz. A helyiek szerint a férfi, testsúlya miatt, rokkantkocsival közlekedik Balassagyarmaton.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Maga ellen fordult

A férfi a tette után magába is kést szúrt, olyan mélyre, hogy a fegyvert még a mentők sem merték kivenni a mellkasából. A nőt súlyos, a férfit pedig életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a mentők.

Életveszélyesen megsérült a férfi

„A helyszínre mentőautókat és mentőhelikoptert is riasztottunk. A férfi és a nő súlyos sérüléseket szenvedett, a férfit életveszélyes állapotban mentőhelikopterrel szállítottuk kórházba. A nő viszonylag stabil állapotban, mentőautóval érkezett a traumatológiai osztályra” – mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Tragédia Borsodban

Múlt vasárnap Borsodban, 13 késszúrással végzett egy férfi élettársával. A nő Hollandiában dolgozott, a tragédia napján tért haza családjához. A férfi már őrjöngve várta, mert állítólag egy félreérthetetlen fotót kapott korábban a feleségéről.

Megcsalhatta a nő

Ettől annyira dühös lett, hogy azonnal balhézni kezdett, majd egy késsel ment neki a feleségének. A pár két lánya, egy 9 és a 11 éves gyermek végignézte, ahogyan apjuk megöli az anyjukat.

Meghalt a nő

Ezután a lányok, telefonon, a férfi testvérétől kértek segítséget. A rokonok ugyanazon a telken élnek, ahol az ominózus pár, így gyorsan tudták riasztani a mentőket. Azonban a nő életét nem lehetett megmenteni, ő a helyszínen elhunyt.

Gyilkosság Nagycsécsen

December 6-án, Nagycsécsen, egy férfi olyan súlyosan bántalmazta élettársát, hogy az belehalt a sérülésébe. Ahogyan korábban beszámoltunk róla, A nagycsécsi férfi vagyoni viszonyai és életkörülményei rendezetlenek voltak, 2010 óta élt élettársi kapcsolatban a későbbi áldozatával.

A nő tartotta el

A férfinek nem volt saját ingatlana, ezért az asszony házában éltek. Jövedelme sem volt, a nő tartotta el.  Az asszony szerdán, az éjszakai órákban érkezett haza munkából, majd a felébredő férfi kiabálni kezdett vele és kérdőre vonta őt egy aznap kapott idézés kapcsán.

Ütötte-verte a nőt

A nő válaszát a férfi nem hitte el, ezért mintegy fél órán át ütötte-verte. Majd az asszony kért egy pohár vizet. Ezután a férfi és a nő lefeküdtek, ám hajnalban a férfi észlelte, hogy a mellette fekvő nő nem lélegzik. 

Újra lefeküdt a holttest mellé

Igaz, hogy úgy látta, hogy a nő meghalt, ennek ellenére azonban újra visszafeküdt aludni. Másnap a megszokott napi rutin szerint végezte dolgát, délután pedig ismét lefeküdt a sértett holtteste mellé.

Elfogták a rendőrök

A férfit a délutáni órákban fogták el a rendőrök, miután üzenetváltások és telefonhívások alapján több ismerős is attól tartott, hogy a nővel valami történhetett. Vasárnap a Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását. A végzés nem végleges.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció