Családi tragédia történt Miskolcon: összeveszett a feleségével, majd fejbe lőtt magát egy 70 éves férfi a Petőfi Sándor utcában. A rendőröket veszekedéshez riasztották, és mivel felmerült a lőfegyver jelenléte, csatlakozott a bevetési egység is az akcióhoz.

Kivonult a bevetési egység

Az egyik népszerű miskolci Facebook-csoportban jelent meg péntek délelőtt az információ, miszerint Miskolcon, a Petőfi Sándor utca város felőli oldalát teljesen lezárták és a bevetési egység kivonult a helyszínre. A bejegyzés szerint minden rendőr golyóálló mellényben volt és állítólag lövöldözés is történt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Családi perpatvar

Reggel nagy tempóban haladt öt szirénázó rendőrautó Diósgyőr felé. A boon.hu hírportál akkor még azt valószínűsítette, hogy családi perpatvar történhetett, miközben eldördült egy lövés is a mentőállomás közelében.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Lőfegyver is volt a helyszínen

A Vármegyei Rendőrfőkapitányság sajtóosztálya később pontosította az értesüléseket: családi veszekedéshez riasztották a rendőröket, és mivel felmerült a lőfegyver jelenléte, csatlakozott a bevetési egység is az akcióhoz.

Önkezével vetett véget az életének

Az eset során egy lövés is eldörrent, egy férfi önkezével vetett véget az életének. A helyszínről származó információk szerint egy 70 év körüli férfi összeveszett a feleségével, majd fejbe lőtte magát. A fegyverhasználatot, az eset pontos körülményeit tovább vizsgálják a rendőrség szakemberei.

Óvodások a közelben

A helyszín közelében lévő óvodában a lövöldözés idején gyerekek és pedagógusok is tartózkodtak. A történésekből a kicsik szerencsére semmit nem érzékeltek. A gyerekek bent voltak az épületben, a redőnyöket lehúzták az óvónők, írta a portál.

Holtan találták az ágyban

A Kékvillogó.hu írta meg, hogy június 18-án hajnalban bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint egy jánoshalmi idős nőt holtan talált ágyában a szomszédja. A rendőrség helyszíni szemlét tartott, amelynek során megállapították, hogy a holttesten található sérülések bántalmazásból származnak. A gyanú egy 23 éves férfire terelődött. A bizonyítékok árulkodó képet mutattak a nyomozóknak.

Gyors elfogás

Ezek alapján feltételezhető volt, hogy a férfi betört az idős asszonyhoz, majd amikor rajtakapta, akkor agyonverte. Távozásakor magával vitte áldozata tévéjét. Az alapos nyomozati munka eredményeként a rendőrök három órán belül beazonosították az elkövetőt.

Előkerült a lopott tévé is

Ezt nyomban követte az elfogás is, valamint a házkutatás is, amelynek során megtalálták nála az ellopott készüléket is. A férfit emberölés gyanúja miatt őrizetbe vették a Bács-Kiskun vármegyei nyomozók, akik kezdeményezik letartóztatását – közölte oldalán a rendőrség.

Órákig helyszíneltek

A baon.hu azt írta, hogy a Fecske utcában történt a brutális bűncselekmény. A helyszínelők az utca egy részét teljes szélességében lezárták. A holttestet reggel találták meg, a nyomrögzítés lényegében estig tartott, a fotók tanúsága szerint egész nap ki-be járkáltak a fehér kezeslábasba öltözött nyomrögzítők. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció