Egy fiatal édesanya és 3,5 éves gyermeke holttestére bukkantak egy kapuvári családi házban szerda délután. Helyszíni információk szerint a nő 3 hete költözött vissza szüleihez, miután összeveszett férjével. Feltételezések szerint a gyilkos a nő férje lehetett.

Kettős gyilkosság

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. május 15-én 13 óra 30 perc körül érkezett bejelentés, amely szerint egy kapuvári családi házban holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Öngyilkosság vagy gyilkosság?

Azonban felmerült az is, hogy az édesanya esetleg önkezűleg végzett magával és gyermekével, mivel a két holttestre úgy találtak, hogy egymás kezét fogva egymás mellett helyezkedtek el. Viszont nem kizárt az sem, hogy a vélhető gyilkos rendezte el a holttesteket. A feltételezett elkövetőt a rendőrség őrizetbe vette annak szülői házánál – számoltak be a Rábaköz.hu-nak a helyszínen tartózkodók.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Már volt itt egy gyilkosság

A kettős gyilkosságot a Wesselényi utcában követték el, egy olyan házban, amelyben hat évvel ezelőtt hasonló tragédia történt. Akkor egy fiatal lánynak a barátja vette el az életét. A nőt megfojtották.

A testvérét is megölték

Akkor a mostani áldozat Sz. Veronika lánytestvérénekek az életét vette el annak párja. A mostani esetnél a fiatal édesanya és kislánya, Dominika három hete családi viszály miatt költöztek el a gyermek édesapjától, K. Krisztiántól a szülőkhöz, Kapuvár gartai városrészébe, a Wesselényi utcába.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Dróttal ölte meg az áldozat testvérét

A nőt testvérével féltékenységből végzett volt barátja 2018 nyarán. A férfi nem tudta elfogadni a szakítás tényét, ezért az egyik júliusi este megjelent a nőnél. Magával vitt egy dróthuzalt, madzagot és késeket azzal a szándékkal, hogy ha a nő nem békül ki vele, megöli. Többször összeszólalkoztak, B. Gábor ekkor a volt barátnője háta mögé lépett, majd a magával hozott fém dróthuzalt hátulról a nyakára hurkolta ­és fojtogatni kezdte volt szerelmét.

15 évet kapott

2021-ben Jogerősen 15 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Győri Ítélőtábla. A férfi volt barátnője édesapjától bocsánatot kért a tárgyaláson, az idős férfi azonban azt mondta, nem tud megbocsájtani lánya gyilkosának. Ez az idős férfi gyászolja most másik lányát és unokáját, akiket ugyanott és ugyanúgy öltek meg.

Kiemelt kép: illusztráció