10 éves fiának szervezett különös születésnapi ajándékot egy Pest megyei nő. K. Szandra egy 15 éves lánnyal hozta össze gyermekét, hogy kamaszlány örömet szerezzen neki. Mindezt videóra vették, majd több embernek is szétküldték. Az anyát letartóztatták.

Felvétel is készült a meglepetésről

Egy gyámhivatali jelzés és a hozzá csatolt videó felvételek alapján kezdtek nyomozni a Pest megyei zsaruk tavaly májusban. A felvételeken egy fiatalkorú lány és egy tízéves kisfiú meglepő találkozása volt látható. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Többen nézték

A háttérben egy hang utasítása és hangos nevetések hallatszottak: „Cseréljetek helyet!” Egyértelmű volt, hogy többen is jelen voltak. A Pest megyei rendőrök még aznap sorra begyűjtötték a gyanúsítottakat.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Őrizetbe vették az anyát

Kihallgatták a tízéves gyermek édesanyját, a 33 éves K. Szandrát, aki gyermekét és a kamaszlányt is rávette a meghökkentő születésnapi ajándékra. Az anyát őrizetbe vették.

A felvétel készítőjének is felelnie kell

A felvételek készítőjének is felelni kellett. A 21 éves E. Nikolettet is gyanúsítottként hallgatták ki, mivel megengedte az általa bérelt ház használatát, valamint közreműködött a felvétel készítésében.

Tovább küldte a felvételeket

A felvételt a kisfiú egyik 16 éves ismerőse rögzítette telefonjával, majd több ismerősének tovább küldte, őt is meggyanúsította a rendőrség.

Az anya megfenyegette a lányt

K. Szandra nem tett vallomást, a 15 éves kamaszlány pedig annyit mondott, hogy félt a fenyegetőző anyától. A felvételt készítő fiatal védekezésében elmondta, hogy K. Szandra úgy fenyegette meg a tinédzser lányt, hogy attól ő is megijedt, amennyiben nem „csinálja meg” a kisfiával.

Eljárás folyik

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az azóta is letartóztatásban lévő K. Szandra ellen a tizenkettedik életévét be nem töltött, hozzátartozója sérelmére, felbujtóként elkövetett erőszak, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntettének gyanúja miatt folytat eljárást.

Két másik gyanúsított is van

A 15 éves lány ellen tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett erőszak bűntettének, E. Nikolett ellen kiskorú veszélyeztetése, valamint a felvételt készítő fiatalkorú fiú ellen folytatott eljárást befejezte, s az ügy iratait átadta az ügyészségnek.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet

Válságos állapotban van az a csepeli férfi, akire kutyasétáltatás közben támadt rá egy társaság, Árpád utolsó erejével is haldokló kutyáját védte

Kiemelt kép: illusztráció