Döbbenetes részletek derültek ki egy férfiről, aki hagyta meghalni nagymamáját, de előtte egy nőt is megerőszakolt.

Hagyta meghalni a nagymamáját

Sokkoló részletek láttak napvilágot arról a budapesti férfiról, aki hagyta meghalni a nagymamáját. Kiderült, hogy az idős asszony megölése nem az egyetlen bűne a fiatalnak, ugyanis ő volt az, aki megerőszakolt egy nőt Csillebércen 2021 márciusában. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hátulról támadott rá

Mint Blikk is írt róla, 2021. március 12-én délelőtt a 12. kerületi, Csillebérc gyermekvasút parkolójából induló, kijelölt turistaútvonalon támadta meg az egyedül kiránduló nőt, akit hátulról a nyakánál átkarolt, befogta a száját, majd a földre nyomta, ahol szorosan lefogva tartotta, és erőszakoskodni kezdett vele, és szexuális cselekményre kényszerítette.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A nagymamája haldoklott

A fiatalember nem teljesítette gondozói kötelezettségét, nem hívott orvosi segítséget, hanem az idős hozzátartozó közelgő halálába belenyugodott, ezért 12 év fegyházra ítélték.

A börtönben ült

Az ügyészség szeretné, ha ezt a büntetést az ítélőtábla nem csökkentené. A TV2 Tények információi szerint unoka azonban mostanáig is börtönben ült a túrázó nő megerőszakolása miatt. A férfi korábban az utolsó szó jogán azt mondta, hogy sajnálja, ami a nagymamájával történt.

Nagy bajba kerülhet

A riportban elmondták, hogy ha a férfit a nagymamája megöléséért is jogerősen elítélik, akkor összbüntetésbe foglalják majd az ítéleteit, és ekkor derül ki valójában, mennyi időt kell majd börtönben töltenie.

Videó az esetről

Kifeszítette az ajtót

Szexuális erőszak és magánlaksértés miatt vádat emelt egy fiatalkorú férfi ellen a Miskolci Járási Ügyészség. A férfi a késő éjszakai órákban az ajtót kifeszítve behatolt az időskorú nő házába, és sérelmére szexuális cselekményt végzett.

Szilveszteri behatolás

Az ügyészség közleményében részletekbe menően leírta az esetet. A vádirat szerint a fiatalkorú vádlott 2022 szilveszterén a késő éjszakai órákban, egy borsodi kistelepülésen ment be az idős nő házába.

A konyhában találkoztak össze

A férfi ittas volt, úgy ugrotta át a kerítést, majd a leláncolt bejárati ajtót kifeszítette. Így jutott be az időskorú nő házába. A sértettet a konyhában találta.

Eltorzította a hangját

A néni a kezében lévő lámpával rávilágított a férfira, és megkérdezte tőle, hogy mit akar. A vádlott ekkor eltorzított hangon azt mondta, hogy ha közösülni fognak, akkor ő azért ötezer forintot fog kapni.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.,

Kiemelt fotó: Illusztráció