Már csak a legjobb három páros maradt a versenyben az utolsó körben, de a nézők döntöttek arról, ki legyen a legjobb. Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András is tácolt egyet a nyitányban.

Három páros maradt

Szombat estére már csak a legjobb három páros maradt a döntőben: Pap Dorci és Baranya Dávid, Somhegyi Krisztián és Tóth Katica, illetve Csobot Adél és Hegyes Berci. Közülük dönthették el a nézők, hogy kié legyen a csillogó trófea. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem várt meglepetés

Az izgalmak előtt  Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András is megcsillogtatta tánctudását, ugyanis egy egy elképesztően pörgő jelenettel nyitották meg az elképesztő izgalmakat tartogató finálét. Egy biztos: erre a meglepetésre senki sem számított.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ők kezdtek

A mindent eldöntő döntőt Somhegyi Krisztián és Tóth Katica kezdte meg a zsűri kedvencével, azaz a hip-hoppal. Katica el is érzékenyült a kisfilmben, mivel a műugró elmondása szerint nem is kaphatott volna jobb párt, és mindenért hálás, amit idáig tett érte.

Fordulat

Pap Dorci Baranya Dáviddal karöltve mutatta be a műsorban eddig előadott legelső táncát, amelyet először leszólt a zsűri, sőt majdnem ki is esett vele. Ezúttal viszont felülírták a múltat, és bár nem pontozhat az öt tagú gárda, pozitív kritikát zsebelhettek be.

Egyre jobban voltak

Köpni-nyelni nem tudott a zsűri Csobot Adélék második tánca után. Most ők is az első táncukkal léptek fel újra, de még felszabadultabban, még nagyobb profizmussal és átéléssel. Utána felrobbant a stúdió, a közönség tapsviharban tört ki.

Együtt akar vele dolgozni

A második produkcióval visszatérve Csobot Adéléktól egy szórakoztató charlestont láthattak a nézők. Nem hogy a táncuk, de még a csinos édesanya énekhangja is felpörgette a showt. Szente Vajk újfent azt hangozatta, mindenképp szeretne együtt dolgozni az énekesnővel.

Végig vezettek

Pap Dorci és Baranya Dávid lett a harmadik helyezett Csobot Adél és Hegyes Berci végig a zsűrilista élén álltak, ezért Bereczki Zoltán, Ördög Nóra, Szente Vajk és Juronics Tamás a tangót választotta számukra, hogy ki tudják javítani a korábbi adásban elkövetett hibákat. Csak úgy ámult és bámult a zsűripult mögött mindenki, Ördög Nóra el is sírta magát, de Hegyes Berci úgyszintén elérzékenyült.

Kétszeres bajnok

Az összesített végeredmény alapján a szuperdöntősök közül Csobot Adél és Hegyes Berci kerekedett felül, azaz ők lettek a Dancing with the Stars harmadik évadának győztesei. Ezzel Berci kétszeres bajnok lett, hiszen az első és a harmadik szériában is sikerült nyernie – olvasható a Blikk beszámolójában. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt képünk forrása: Tv2)