Valóságos csoda történt Rúzsa Magdival, hármasikreket vár az énekesnő. A Megasztár egykori győztesén nem kellett sokat várni a gyermekáldásra, épp, hogy eldöntötték, hogy gyermeket szeretnének, már kopogtattak is az ajtón az ikrek.

Anya lesz Rúzsa Magdi

Hármasikreket vár Rúzsa Magdi. Az énekesnő és férje hetek óta féltve őrzik titkukat, mivel a várandóság első 12 hetében még bármi előfordulhat. Csütörtökön azonban az orvosi vizsgálat megállapította, mindhárom magzat egészséges.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Azonnal becsöngettek az angyalkák

„Nemrégiben a férjemmel úgy döntöttünk, belevágunk egy olyan kalandba, amire eddig nem éreztük magunkat készen. Azon kuncogtunk, hogy az angyalkák már elég türelmetlenkedve várhatták ezt a döntésünket, hiszen szinte azonnal becsöngettek hozzánk. Mi pedig már nagyon várjuk a kis mókusainkat” – mondta az énekesnő a Blikknek.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

“Isteni kegy”

„Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, milyen isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Elmondhatatlan érzés. A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik… Úgy érzem magam, mintha a Jóistentől valamiért olyan ajándékot kaptunk, amit csak kevesen kapnak” -mondta Rúzsa Magdi.

Nem hitte el

A Megasztár egykori felfedezettje maga sem hitte el, hogy három gyermeket hord a szíve alatt, amikor orvosa közölte vele a fantasztikus hírt.

Igazi meglepetés volt

„Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy „felkészültél?” „Mire?” – kérdeztem vissza. Erre ő: ketten vannak. Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman”.

Nehéz időszak előtt áll

Magdi családjában ez nem az első ikerterhesség. Ennek ellenére mégis meglepte őt, hogy egyszerre 3 gyermek édesanyja lesz. Az énekesnő azt mondja, az elkövetkezendő időszak nem lesz egyszerű számára.

Folyamatos vizsgálatok

Az énekesnő azt mondja, nagy kell figyelnie mindenre. Folyamatosan vizsgálatok következnek az ő és babái életében, majd az utolsó hónapokat kórházban tölti majd, annak érdekében, hogy egészségesen jönnek a világra az ikrek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

4 éve házasodtak össze

Magdi és férje Vilmos szerelme már több, mint 10 éve tart. Az énekesnő és a Műegyetem docense 2017-ben házasodott össze, a polgári szertartást a 2. kerületben tartották, a lagzi pedig Etyeken, a Hernyák Birtokon volt.

Kiemelt kép: Rúzsa Magdi – Forrás: youtube.com