A Budapesti Rendőr-főkapitányság 10. Kerületi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen, miután 4 férfi összeverekedett. Két férfi megvan, kettőt még keresnek.

Összeverekedtek a férfiak

A rendelkezésre álló adatok alapján a felvételeken látható két férfi 2023. szeptember 10-én 0 óra 20 perc körül Budapest 10. kerületében, a Bányató utca és a Tavas utca kereszteződésénél előzetes szóváltást követően verekedésben vett részt két másik férfival.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kettőt elfogtak

A csoportosan elkövetett garázdaságban részt vett négy férfiből kettőt már elfogtak a rendőrök, a további két feltételezett elkövetőt felvétel alapján keresik.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az egyik körözött

Az egyik ismeretlen férfi erős testalkatú, szakállas, kopasz. A bűncselekmény elkövetésekor fekete pólót és melegítőnadrágot, illetve a verekedés előtt fekete baseball sapkát viselt.

Videón az egyik körözött

Így néz ki a másik körözött

Társa vékony testalkatú, a bűncselekmény elkövetésekor fehér pólót, szürke nadrágot, fehér cipőt, valamint fekete-fehér baseball sapkát viselt. A férfinál egy kisméretű táska is volt, a felsőtestén átvetve.

Videón a másik körözött

Itt lehet bejelenteni az elkövetőket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 10. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételeken látható két férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az egyik körözött férfi – Forrás: police.hu