Hiába közlekedett szabályosan a BMW cabrió sofőrje, egy Honda szabálytalanul próbált előtte bevágódni. A két autó összeütközött, kórház lett a vége.

Siettek a srácok

Információink szerint két fiatalember igyekezett egy Honda Accorddal csütörtökön kora délután az 1. kerületi Hegyalja úton, a Sánc utca felől a BAH csomópont felé. A belső sávban haladtak, amikor a Berényi utcánál úgy gondolták, hogy a záróvonal ellenére, szabálytalanul balra kanyarodnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Két összetört autó

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nem jött össze a szabálytalan manőver

A szembejövő belső sávon át is jutottak szerencsésen, a külső sávot azonban már nem sikerült abszolválni, ugyanis ott egy német rendszámú BMW M8 vászontetős kabrió érkezett, amely már nem tudott lefékezni és a Honda jobb hátsó kerekének ütközött.

Így nézett ki a Honda hátsó része

Járdára pördült

A Honda a karambol következtében a járdára pördült, miközben a bal oldalával kidöntötte és maga alá gyűrte a Berényi utca végén álló elsőbbségadás kötelező, illetve kötelező haladási irány jobbra táblát, amelynek oszlopáról a kuka is lerepült.

Meggyűrődött a BMW eleje

Kórházba vitték őket

Szerencsére a járdán nem tartózkodott gyalogos, így a Honda senkit sem ütött el. A BMW magyarul beszélő férfi sofőrje, illetve a Hondás fiatalok maguktól szálltak a járművekből, látszólag senki sem sérült meg, viszont a mentők a helyszíni vizsgálatokat követően a két fiatalt mégis kórházba szállították.

Üvegszilánkok a BMW-n

Miszlikre tört

A biztonsági övüket mindhárman használták, a légzsákok kinyíltak mindkét autóban. Érdekesség, hogy a BMW hátsó, a vászontetőn található szélvédője is miszlikre tört, ezt a két belső, borulásgátló fémrúd törte ki. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltók is kiérkeztek, az egység áramtalanította a két autót. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.