Csütörtök este egy ázsiai nő haladt Opel Crosslanddel a 2. kerületi Vadaskerti úton a Hűvösvölgyi út felé. A Völgy utcához érve figyelmen kívül hagyta a kihelyezett Állj! Elsőbbségadás kötelező táblát és áthajtott volna a villamossíneken.

Tévedett a sofőr

Balról épp ekkor ért oda az 56-os villamos, amely nem állt meg a megállóban, mivel nem volt le- és felszálló utas. Az Opelt vezető nő vélhetően azt hitte, hogy a szerelvény mindenképpen megáll, de tévedett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összetört Opel a villamos mellett

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy hónapja él Magyarországon

Még csak egy hónapja él Magyarországon, közelebbről Nagykovácsiban, úgy tűnik, még nem minden budapesti specialitást ismer. Az utolsó pillanatban ugyan még megpróbálta elkerülni az ütközést, jobbra elrántotta a kormányt, de ez már késő volt.

Csúnyán meggyűrődött az autó eleje

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.

Két gyermek is volt az autóban

A villamos az Opel bal elejének csapódott és jobbra kilökte a sín mellé. Az Opelben a vezetőnő mögött a két gyereke, egy fiú és egy kislány utazott, a kislány beütötte a fejét, de ő sem sérült meg komolyabban. A kislányt további vizsgálatok céljából a Heim Pál Gyermekkorházba szállították, vele ment az édesanyja, valamint a bátyja is. 

Gyorsan megérkeztek a mentők

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.

Letolták az útról az autót

A villamos fedélzetén tartózkodó utasok és a szerelvény vezetője nem sérült meg a baleset során. A fővárosi hivatásos és a rózsadombi önkéntes tűzoltók áramtalanították az Opelt, majd letolták az útról. 

Nem sok maradt az új Opel elejéből

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.

Sokáig tartott a helyszínelés

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.

Nem jártak a villamosok

A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt, mintegy másfél órán keresztül az 56-os és a 61-es villamos Hűvösvölgy és Budagyöngye között nem közlekedett, a kimaradt szakaszon pótlóbusszal lehetett utazni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.