A válófélben lévő sztárpár, Kulcsár Edina és Csuti rengeteget dolgozott azért, hogy felépítse közös családi fészküket Szigetszentmiklóson. A válás után a luxusház lakója az üzletember maradt, aki követőinek elárulta: nem akarja eladni az ingatlant.

Egy ideig szállodában lakott

A szakításuk után néhány hétig még együtt élt a családi házban Edina és Szabó András Csuti a gyerekekkel. Az üzletember aztán elment, és egy ideig szállodában lakott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hazaköltözött

Edina még tavasszal, a gyerekekkel együtt új párjához, G.w.M-hez költözött, volt férje pedig visszatért a közös otthonba. Most pedig egy Instagram-sztoriban árulta el követőinek, hogy nem is szeretné elhagyni az értékes, medencés ingatlant.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Olyan, amilyennek álmodták

„Szeretem ezt a házat, rengeteget dolgoztam érte testben és fejben, hogy olyan legyen, mint amilyen lett. A gyerekeim is imádják, minden igényt maximálisan kielégít – írta egyik követője kérdésére Csuti.

Íme, a szigetszentmiklósi luxusház

Forrás: Szépítők magazin

Elkezdődött a válóper

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy Kulcsár Edina új „anyósával” ment el a válóperes tárgyalására a napokban. Szüksége is volt Valéria támogatására, ugyanis tavaszra várják első közös gyermeküket szerelmével.

Zátonyra futott házasság

Január közepén robbant a hír, hogy zátonyra futott Kulcsár Edina és egykori szerelme, Csuti kapcsolata. A sztárpár a közösségi oldalain tette közzé először a hírt.

Nem volt titok

A házasságuk megromlásáról korábban is őszintén beszéltek, néhány hónappal előtte egy televíziós műsorban is abban a reményben szerepeltek, hogy javulhat a kapcsolatuk.

Hat évig voltak együtt

A házasság csupán négy évig tartott, és összesen hat évig voltak együtt, ezalatt felépítették az álomotthonukat. Két gyermekük született, Medox és Nina, akiket továbbra is egyetértésben, közösen nevelnek.

Továbblépés

A kapcsolatuk lezárása után röviddel kiderült, hogy Edina rátalált a boldogságra G.w.M, azaz Varga Márk oldalán. Nem sokkal később Csuti is bemutatta a nyilvánosságnak új párját, ám ez a kapcsolat időközben zátonyra futott, és információink szerint Szorcsik Viktória oldalán keresi tovább a boldogságot.

Osztozás a javakon

A válás során nemcsak a gyerekek jövőjét kellett szem előtt tartaniuk, hanem az anyagi javakon is osztozniuk kellett, ami úgy tűnik, időközben sikerült is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: már külön utakon jár a sztárpár. Fotó: archív