Csütörtökön 2 személyt gázolt el a vonat. Délelőtt Miskolcnál, délután pedig Bicsérdnél ütött el egy-egy embert az arra közlekedő szerelvény. Január 2-án, egy nap alatt 3 gázolás történt.

Gázolt a vonat

Csütörtökön a Pécsről 16:48-kor Dombóvárra elindult személyvonat (8063) Mecsekalja-Cserkút és Bicsérd között elütött egy embert. A helyszínelés befejezéséig – várhatóan 20 óráig – a Szentlőrinc-Pécs szakaszon pótlóbuszok közlekednek, az esti órákban 20-40 perccel hosszabb eljutási időre kell számítani a pécsi fővonalon és a Nagykanizsa-Pécs vonalon is.

Gázolás Miskolcnál

A Keleti pályaudvarról 7:25-kor elindult Tokaj IC (IC 560) a miskolci rendezőpályaudvarnál elütött egy embert, aki a balesetben életét vesztette. Csütörtök délelőtt baleseti helyszínelés miatt Miskolc-Rendező állomásnál korlátozást vezettek be, ezért a miskolci fővonalon a menetidő 10-20 perccel megnőhet – írta a MÁV.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Volánnal lehet utazni

A fennakadás végéig a menetrendszerinti Volán járatokon elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket Szentlőrinc és Pécs között. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Forgalmi változások

A Szentlőrincről 18:39-kor Szombathely felé induló Pannónia InterRégió (8901) Barcsig minden állomáson és megállóhelyen megáll, mert a Pécsről 17:00-kor Barcsra induló személyvonat (8963) nem közlekedett.

Fennakadás van Barcsnál

A Barcsról 19:05-kor Pécsre induló személyvonat (8958) nem közlekedik, ezért a Barcsról 18:24-kor Pécs felé továbbinduló Pannónia InterRégió (8906) Barcstól minden állomáson és megállóhelyen megáll.

Egy nap alatt 3 gázolás

Kedden 3 embert gázolt el a vonat. Az egyik baleset Győr környékén, a másik Baracskánál történt. Lébénynél pedig egy tehervonat gázolt halálra egy embert. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Kiemelt kép: illusztráció