Ahogy a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt róla, megöltek két férfit egy verekedésben Budapest 5. kerületében, a Deák Ferenc téren péntek hajnalban. Egy évfordulót ünnepelt a társaság, aminek verekedés, majd gyilkosság lett a vége.

Egy évfordulót ünnepelt a társaság, amikor kitört a botrány. Alig nagykorú az elkövető, aki brutális kegyetlenséggel mészárolta le két ismerősét, akik részéről hosszú ideje voltak sérelmei – írja a Blikk.

Olyan súlyosan megsebesítette őket, hogy ha a mentők abban a pillanatban ott vannak, akkor sem tudták volna az életüket megmenteni. Egy szemtanú szerint a kiérkező rendőrök próbálták újraéleszteni a két áldozatot, ám hiába tettek meg mindent, nem lehetett rajtuk segíteni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az esettel kapcsolatban a járőrök hat embert állítottak elő az V. kerületi Rendőrkapitányságra, akik elszámoltatása megkezdődött. A BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást.

A rendőrök munkáját segíti, hogy a helyszínen nagyon sok térfigyelő kamera van, amelyek rögzítették a gyilkosság minden mozzanatát.

Kiemelt kép: Helyszínelés a Deák téren – Forrás: MTI/Mihadák Zoltán