A digitális névjegykártyák igencsak meghatározó szerepet fognak betölteni a jövő üzleteiben. Ezek már önmagában környezetbarát megoldások, hiszen csak egyszer szükséges megvásárolni őket. De a plasztik helyett fenntarthatóbb anyagot is választhatunk.

Előfizetés egy környezetbarát névjegykártyára

Ha nem szeretnénk egyből egy összegben megvásárolni újdonsült névjegykártyánkat, akkor választhatunk előfizetéses módszert is. Ennél a megoldásnál 21 hónapon keresztül kell fizetnünk egy kedvező összeget. Így ha gondot jelent az egyösszegű magasabb kiadás, akkor erre ez egy fantasztikus lehetőség. Természetesen a kártyához járó szolgáltatások így is teljes körűek.

Akármikor lehetőségünk van frissíteni a kártya beolvasása után megjelenő adatainkat, illetve alapelérhetőségeinket. Továbbá természetesen munkaelérhetőségeink, illetve közösségi média felületeink is hozzáférhetőek lehetnek a névjegykártyán. Ez az a fő előny, melyet a digitális névjegykártya magában hordoz, hogy teljes mértékben személyre szabható és nincsenek korlátaink. Szinte bármennyi információt megjeleníthetünk magunkról, melyekről úgy gondoljuk, hogy üzleti partnereink számára értékesek.

Egyszerű bambusz kártya számtalan lehetőséggel

A következő szint, amikor a kártyánk díját egy összegben egyenlítjük ki. Természetesen ez a használati értékében semmit nem befolyásol, hiszen ugyanolyan funkciók érhetők el, mint az előfizetéses verziónál. Az előbb felsoroltakon túl weboldalunk elérhetőségét is megjeleníthetjük az adatmezőben. Továbbá céges profilt, valamint profilképet is létrehozhatunk.

A fotó mellé videót is megoszthatunk, amely bemutathatja vállalatunk működését, illetve küldetését egyaránt. Ennek megjelenítésével bizalmat építhetünk partnerünkben és megkönnyíthetjük a döntést. Ha ilyen kártyát szeretnénk beszerezni, akkor a CardInMove termékei ideális választások.

Mivel rendkívül fontos a cég filozófiájában a környezetvédelem és a fenntarthatóság, ezért dobták piacra a bambusz anyagú kártyát. Ennek hatására névjegyünk nemcsak divatos, de környezetbarát is lesz.

Prémium szolgáltatás prémium ügyfeleknek

Természetesen a bambusz változatból is készült prémium verzió. Ennél a típusnál a funkcionalitás mellett már a megjelenés is hangsúlyos szerepet kapott. Ennek köszönhetően díszdoboz, valamint egyedi tok is jár a kártyához a csomagban. Amennyiben elengedhetetlen számodra a maximálisan pozitív első benyomás, akkor érdemes lehet a legmagasabb szintet képviselő terméket választanod.

Az előző szolgáltatásokhoz pluszban még dokumentumokat is feltölthetünk a felületre. Ezenfelül egy applikáció is tartozik a rendszerhez, melyen keresztül bármikor el tudjuk végezni kártyánkon a módosításokat. Jöjjön akármilyen hirtelen változás, többé ez sem lesz akadály. A névjegyhez tartozó alkalmazással mindent rögtön elintézhetünk, és a szolgáltatótól rendszeres frissítéseket is kapunk hozzá. Próbáld ki te is a névjegykártyák új generációját!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!