A Budakörnyéki Járási Ügyészség vádat emelt egy fiatalkorú fiúval szemben, aki robogójával egy kerékpárost vontatott, és közben összeütköztek egy másik kerékpárossal, aki maradandó sérüléseket szenvedett.

A vállába kapaszkodott

A vádirat szerint a fiatalkorú 2022 februárjában, robogójával közlekedett, közben pedig egy kerékpáros ismerőse a vállába kapaszkodott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jött egy másik biciklis

Miközben az elkövető vontatta ismerősét Abony utcáin, egy útkanyarulatban összetalálkoztak a velük szemben, elektromos kerékpárjával haladó sértettel. 

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a helyszínről:

Átsodródtak

Az összekapaszkodás miatt a vádlott nem tudott sem az út szélén közlekedni, sem pedig megfelelően követni a kanyart, így átsodródtak a menetirányuk szerinti bal oldalra és nekiütköztek egy másik biciklisnek.

Helyszíni felvétel:

Maradandó fogyatékosság

A baleset következtében a biciklis az út mellett füves területre zuhant és több sérülést szenvedett, ami maradandó fogyatékosságot okozott.

Vádemelés

A Budakörnyéki Járási Ügyészség a fiatalkorú elkövetőt maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolta meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

„Nem térünk magunkhoz” – egy 23 éves, kétgyermekes apa halt meg a tápióbicskei halálkanyarban

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: Ügyészség