Döbbenetes tragédia történt Nagykőrösön, melynek során egy kisfiú vesztette életét. A gyermek családja már egy ideje észrevette, hogy korábban szabálytalanul vezették be hozzájuk a villanyt, emiatt pedig a házban lévő elektromos tárgyak gyakran megrázták őket. Végül ez okozta a gyermek halálát is, ami miatt az áldozat bátyja és egy villanyszerelő most együtt állnak bíróság elé.

Kikapcsolták az áramot

A fiúk édesanyja, amikor tapasztalta a jelenséget, azonnal értesítette is a szolgáltatót, akik hamar ki is kapcsolták az áramot, illetve figyelmeztették az asszonyt, hogy hívjon minél előbb szakembert. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Szerelőt hívtak

A nő nagyobbik fia fel is keresett egy villanyszerelőt, aki rájött, hogy a kábelezésben lehet a hiba, a megoldáshoz pedig egy szakszerűbben bevezetett kábelre és egy új szivattyúra is szükség lesz.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Végzetes döntés

A kamasz fiú ekkor azonban végzetes döntést hozott: közölte, ezeket ő maga is ki tudja cserélni. A szerelő ebbe belement és ráhagyta a fiúra a szivattyú bekötését.

Továbbra is ráztak a gépek

A fiatal fiú ezután kicserélte a szivattyút, majd értesítették a szolgáltatót, hogy már vissza lehet kapcsolni az áramot. Azonban a gépek továbbra is ráztak a házban. A kamasz ekkor gondolt egyet és a szerelő, illetve a szolgáltató tudta nélkül visszakötötte a korábbi hibát kábelt.

Ez is érdekelhet:

Tragédia

Méghozzá olyan életveszélyesen szakszerűtlenül, hogy az nem sokkal később a kisöccse életébe került: a gyereket ugyanis egy vasból öntött kádban fürdette a testvére, amikor viszont pár percre egyedül hagyta, és a kisfiú vizet akart engedni a kádba, véletlenül hozzáért a fém csaptelephez, ami aktiválta a hibás szivattyút, ez viszont 230 Voltnyi áramot vezetett a vaskádba, írta meg a Bors.

Bíróság elé állnak

A gyermeket ugyan azonnal kórházba szállították, de hiába harcoltak az orvosok egy hetekig az életéért, a szervezete végül feladta a küzdelmet. Bátyja és a szerelő kedden állnak a Nagykőrösi Járásbíróság elé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels