Tragikus baleset történt hétfő este sötétedés után. Egy személyautó sofőrje nekiütközött hátulról egy lovaskocsinak.

Így történt a baleset

A 46125-ös számú út 6-os kilométerszelvényénél egy személyautó hátulról eltalált egy lovaskocsit Cegléd külterületén. A baleset március 6-án hétfőn este 6 óra táján következett be. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez az autó ment neki hátulról a lovaskocsinak

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az árokba esett a lovaskocsi sofőrje és meghalt

Az ütközés következtében a lovaskocsi sofőrje az árokba esett. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A hátulról érkező autót egy 54 éves férfi vezette.

A szekér teljesen összeroncsolódott

Kiderült, ki az áldozat

Egy Facebook oldal további képeket közölt a balesetről. A kommentekből kiderült, hogy a lovaskocsi hajtója az egyik ceglédi általános iskola karbantartója volt. A rendőrség annyit közölt, hogy az áldozat 58 éves volt.

Megpróbálták újraéleszteni

A baleset helyszínére gyorsan megérkeztek a mentők és a rendőrök is. A mentők megpróbálták újraéleszteni a lovaskocsi sofőrjét. Erőfeszítéseik azonban hiábavalónak bizonyultak, a férfi életét nem lehetett megmenteni.

A baleset helyszínén készült fotók

Nem tisztázottak a baleset körülményei

A baleset körülményeit vizsgálja a Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Az ugyanakkor egyelőre nem derült ki, mi volt a baleset előzménye.

Búcsúznak tőle családtagjai, kollégái, ismerősei

Azok, akik ismerték az áldozatot, mélyen megrendültek a hozzászólások alapján. Azok is kifejezték részvétüket, akik személyesen nem ismerték a lovaskocsi szerencsétlenül járt sofőrjét.

A ló látszólag nem sérült meg

A fotók alapján úgy tűnik, hogy a lónak nem esett komolyabb baja a baleset következtében. Ezt azonban egy fénykép alapján nehéz megállapítani, csupán annyi látszik, hogy az állat a szekérhez kötve áll az úttesten. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszínén készült fotó – Forrás: Police.hu