Meghalt egy  70 év körüli férfi, miután egy szarvasmarha felöklelte, majd meg is taposta. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de az életét már nem tudták megmenteni. Négy évvel ezelőtt egy erdőben, két emberre támadt az egyik udvarról kiszabadult kos. Az nő a helyszínen meghalt, a férfi pedig pár hét múlva hunyt el. 

Fellökte az idős férfit 

Egy szarvasmarha ölt meg a napokban egy idős férfit a Nógrád megyei Karancsberényen egy tanyán – számolt be róla a nool.hu. A lap szerint az állat felöklelte majd majd meg is taposta az áldozatot.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Mentőhelikopter érkezett 

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Udvardi-Lakos Luca, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa azt mondta, hogy egy 70 év körüli férfin próbáltak segíteni a mentők, azonban életét az újraélesztési kísérlet ellenére sem sikerült megmenteni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Vizsgálják az esetet 

Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta a megyei portálnak, hogy a Salgótarjáni Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Fát akartak gyűjteni

A Kekvillogo.hu is megírta, hogy 2020. augusztus 26-án délelőtt két szomszéd, Ildikó és Zoltán, egymástól függetlenül sétált fel a Veszprém megyei Szentgálon található erdőbe. Mindketten fát akartak gyűjteni. Ildikóra és Zoltánra egy karámból kiszabadult kos támadt rá. A nő holttestére arccal lefelé találtak rá fél nappal a támadás után. Zoltán pár száz méterre feküdt tőle. Neki a combcsontja, medencecsontja és a bordája is eltört, a lába pedig a teste alá fordult.

Egy járókelő találta meg a sérülteket

Egy gombászó férfi talált rá Ildikóra és Zoltánra, aki azonnal hívta a mentőket. A hangos szirénázásra a nő élettársa is felfigyelt, és amikor látta, hogy a tűzoltók, a mentők és a rendőrök az erdőbe sietnek, elindult ő is felfelé.

Az asszony családja összeomlott

Ekkor szembesült a borzalmas tragédiával: élettársáért, Ildikóért igyekeztek a megmentők, de akkor már nem élt. Ildikó családja a tragédia után összeomlott. Képtelenek voltak felfogni, hogy megtörténhet egy ilyen eset. Zoltán, a másik sérült, azonnal kórházba került, nagyon súlyosak voltak a sérülései, egy hónap múlva ő is meghalt.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció