Rosszkor, rossz pillanatban előzött a motoros. Nem vette észre a teherautó takarásában, hogy érkezik egy másik jármű. Belerohant az elejébe, lerepült a motorról, súlyosan megsérült.

Mindenki megállt

A fotókon látható Peugeot furgon vezetője kedden egy csepeli telephelyről akart a II. Rákóczi Ferenc útra balra, a Lámpás utca felé kikanyarodni. Jelezte szándékát, erre egy Csepel felől érkező dobozos teherautó, valamint egy Szigetszentmiklós felől érkező sittet szállító teherautó meg is állt, hogy kiengedje a furgont. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Életmentés az út szélén

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Előzni kezdett

A furgon sofőrje nem észlelte, hogy Csepel irányából egy fiatal motoros férfi a dobozos teherautó mögött kialakult sor előzésébe kezdett.

Leállt a forgalom

Belerohant a furgonba

A Peugeot balra kikanyarodott, a motor pedig ekkor ért oda, pont befejezte az elöl álló teherautó előzését, így nagy sebességgel pont a furgon első részébe rohant.

Autók a helyszínen

Mozdulni sem tudott a férfi

A motoros métereket repült, az úttestre zuhant, majd a szembejövő oldal melletti füves padkára csúszott, éppen a motorja mögé. Szerencsére viselt védőruhát és bukósisakot, ám így is nagy fájdalmai voltak, kommunikálni ugyan tudott, de mozogni nem igazán.

Összetört a furgon eleje

Torlódás a helyszínen

Szemtanúk kezdték meg az ápolását, majd a kiérkező mentőszolgálat szállította kórházba. A furgon vezetője nem sérült meg a balesetben. A környéken cikkünk megjelenésekor még nagy torlódás van, a 38-as és a 238-as buszok megnövekedett menetidővel közlekednek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.