Drámai baleset történt Pilisvörösváron. Rosszul lett egy Skoda sofőrje, letért az útról és kidöntött egy oszlopot. Sokan próbáltak segíteni a sofőrnek, heroikus küzdelem indult az életéért. Fotók a cikkünk alján.

Vezetés közben lett rosszul

Rosszul lett egy sofőr vezetés közben Piliscsabán. A helyi önkéntes tűzoltó egyesület 16:52-kor kapta a riasztást, hogy baj van. A mentősökkel egyidőben a helyszínre érve azonnal észlelték a bevatkozók, hogy a sofőr rosszul van. 

Újraélesztés az utcán

“Rajunk a mentős bajtársak utasításai alapján a személyt a földre fektették a kocsiból kivéve és azonnal megkezdték az újjáélesztést mivel már nem volt pulzusa. Sajnos közel egy órás küzdelem után sem sikerült az életét megmenteni. “ – írják a Pilisvörösvár Önkéntes Tűzoltó Egyesület közösségi oldalán.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Törmelék a helyszínen

A tűzoltók egy része a mentés közben áramtalanította a gépjárművet majd a fővárosi egységgel közösen eltakarították a törmelékeket a járdáról és az útról. A beavatkozás ideje alatt félpályán illetve terelve haladt a forgalom a 10-es úton

A helyi OTP előtt történt

Kidőltek az oszlopok

Sokan próbáltak segíteni

Fotók: Facebook/Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület