Valósággal újjászületett az a férfi, akinek az autója kettészakadt tegnap este Káposztásmegyeren. A férfi kikecmergett a roncsból, a mentők életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba az utasával együtt

Csoda Káposztásmegyeren

Kidöntött egy villanyoszlopot és kettészakadt Káposztásmegyeren egy Honda Civic, ám az egyedül utazó vezetője a csodával határos módon ki tudott szállni a félbevágott roncsból. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Visszarántotta a kormányt

A Honda a Fóti út felől nagy sebességgel haladt Dunakeszi felé, amikor a Járműtelep utca magasságában, egy enyhe jobbkanyarban átsodródott a szembejövő oldalra. Innét visszarántotta a kormányt a fiatalember, amitől a jármű a jobb oldali padka felé vette az irányt.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Nem sok maradt a Hondából

Oszlopnak vágódott

A padkának nekiütközve keresztbe fordult, a levegőbe emelkedett és a bal oldali hátsó ajtó magasságában egy beton villanyoszlopnak vágódott.

Kettészakadt az autó

Az oszlop kettétört és kidőlt, a Honda azonban nem fékeződött le a becsapódástól, hanem a B oszlopnál kettészakadt, majd az eleje az első ülésekkel és a sofőrrel és utasával átfordult a tetején és az árokba zuhanva a kerekein állt meg, a hátsó része viszont a 14-es villamos pályája felett is átszállva egészen a vasúti pályát elválasztó betonkerítésig repült.

Az autó egyik és másik fele

Második születésnap

Noha a Honda vezetője súlyosan megsérült, mégis a legfontosabb az, hogy innentől a második születésnapját is megünnepelheti ezen a napon, hiszen ki tudott mászni a roncs első részéből, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Fél autó

Villamosnak is csapódhatott volna

Tulajdonképpen az is szerencsés körülmények mondható, hogy az oszlopot találta el a kisodródó autó, máskülönben egy villamosnak is csapódhatott volna, ami biztosan több személy sérülésével járt volna. A Civic hátsó részét a BKV daruja emelte ki a síneken túlról, a fővárosi hivatásos és újpesti önkéntes. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók. BudaPestkörnyéke.hu/GK