Brutális csattanással ütközött össze egy Ford és egy teherautó kedd délelőtt Gyál és az M5-ös autópálya közötti bekötőúton. A frontális ütközés során súlyosan megsérültek a személyautóban ülők.

Frontális ütközés

Információink szerint a baleset a 4602-es bekötőúton Gyál és az M5-ös között, nagyjából a gyáli temető magasságában történt. Frontálisan ütközött egy Ford és egy teherautó. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csúnyán összetört a Ford

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Elrántotta a kormányt

Úgy tudjuk, hogy a Ford az M5-ös felől érkezett, valamiért jobbra lecsúszott a padkára, elrántotta a kormányt, átsodródott a bal oldalra, ahol a Gyál felől érkező MAN teherautó jobb elejének csapódott, majd az árokba pördült.

A teherautó eleje is kapott

Feszítővágóval emelték ki

A Ford Focusban utazó férfi és nő egyaránt súlyosan sérült, a teherautó vezetője sértetlen maradt, az autóból feszítővágó segítségével tudták csak kiemelni a sérülteket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felgyűrődött a Ford

Törmelékek az úton

Drámai ütközés volt

Csoda, hogy túlélték az autóban ülők

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.