A pizzafutár autója a szegélynek ütközött, többször átpördült, a sofőr kizuhant, az autó pedig ráesett. A férfi nem élte túl a balesetet, ha be lett volna kötve, szinte biztos, hogy nem hal meg.

Budafok felé ment a futár

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál információi szerint egy pizzafutár férfi a Rákóczi híd felől közlekedett egy Peugeot 206-ossal a 11. kerületben a Budafoki úton vasárnap délután, Budafok felé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az autó nem is tört annyira össze, tragikus, hogy mégis meghalt a sofőr

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Szegélynek ütközött

A Kondorosi út utáni jobbkanyarban valamiért, valószínűleg relatív gyorshajtás miatt a külső sávból a belső felé sodródott, majd az elválasztó füves terület szegélyének ütközött.

Sajnos sátrat kellett hozni a helyszínelőknek

Átfordult a tengelye körül

A jármű felborult, többször átfordult a tengelye körül, miközben kidöntött egy kisebb fát is, majd a füves területen állt meg.

Az autó jobb hátsó része behorpadt

Nem volt bekötve

Mivel a fiatalember nem használta a biztonsági övét, kizuhant az autóból, az autó pedig pörgés közben ráesett, emiatt a sofőr a helyszínen életét vesztette.

Túlélhette volna

Sokáig helyszíneltek

Azt, hogy fogyasztott-e alkoholt, a későbbi vizsgálatok fogják kideríteni. A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést, illetve az egység áramtalanította az autót. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Döbbenetes, hogy az autó alig tört össze, a sofőr mégis meghalt

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK