Egy édesanya és újszülött csecsemője, valamint egy férfi halt meg egy brutális balesetben, Debrecen közelében. A rendőrök és a mentők szívszaggató részleteket árultak el a történtekről.

Frontális ütközés a 4-es főúton

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy szörnyű baleset történt szombaton kora délután Debrecen közelében. Három ember életét vesztette, és többen megsérültek, amikor két személyautó frontálisan összeütközött a 4-es főúton Ebes és Debrecen között. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kigyulladt az egyik autó

Az ütközés következtében az egyik gépkocsi kigyulladt, a tüzet a debreceni és hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók oltották el – közölte a rendőrség.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Elemi erejű volt az ütközés

Fotó: police.hu

Kigyulladt az egyik gépjármű

Fotó: police.hu

Órákon át tartott a helyszínelés

Fotó: police

Felfoghatatlan tragédia

Tények tudósítója beszámolt arról, hogy a szabályosan közlekedő autóban a fiatal édesanya és az újszülött gyermeke sérültek meg olyan súlyosan, hogy a mentők már nem tudtak rajtuk segíteni.

Világra segítették a babát

A mentők először az édesanya életéért küzdöttek, amikor azonban látták, hogy menthetetlen, akkor világra segítették a babáját, de az újszülött is olyan súlyosan megsérült, hogy ő is a helyszínen meghalt.

Az apa és a testvér túlélte

A kocsiban ülő édesapa és a hároméves kislányuk túlélte a balesetet. A harmadik áldozat pedig a másik autót vezető férfi, akinek a kocsija ki is gyulladt.

Feloldották az útzárat

A rendőrök 17 óra előtt feloldották az útlezárást, a forgalom ismét zavartalanul halad.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: police.hu