Ahogyan arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt összeszurkáltak szombaton egy nőt Budapesten a 14. kerületben, Zuglóban. A nő életéért hosszan küzdöttek a mentősök, ám az életét már nem lehetett megmenteni.

Többször megszúrták

Mint megírtuk a nőt Zuglóban, a Füredi parkban szurkálták meg, a Bors tájékoztatása szerint  a támadó egy késsel esett neki a nőnek, akit többször is megszúrt az egyik panelház előtt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Már nem lehetett megmenteni

A hatóságok ezt követően nagy erőkkel, azonnal kivonultak a helyszínre, és próbáltak segíteni a nőnek, de az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem lehetett rajta segíteni. A nő belehalt a sérüléseibe.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Bilincsben vitték el

A kegyetlenség után egy elegáns, ingbe és szövetnadrágba öltözött férfit vezettek el a rendőrök bilincsbe verve, nem sokkal később pedig kiderült, hogy a támadó a feleségét gyilkolta meg.

Ezt mondja a rendőrség

A rendőrség később ugyanis tájékoztatás adott ki az ügyben, a police.hu-n megjelnet közleményben azt írják: A rendőrök a helyszínen elfogtak egy 37 éves férfit, aki a gyanú szerint több késszúrással megölte feleségét.

A kocsiban támadt rá a nőre

A Bors azt írja, hogy a férfi a kocsijukban támadt rá a nőre, a gyanú szerint ott szurkálta halálra. Az Origo úgy tudja, hogy szerelmi háromszög áll a gyilkosság mögött: a férfi azért végezhetett a nővel, mert az egy másik férfi miatt el akarta hagyni.

Sikoltozó hang

Az Origonak megszólalt egy asszony, aki a gyilkosság helyszínének közelében lakik, ő azt mondta, hogy egy sikoltozó női hangra lett figyelmes.

A gyerekek is velük voltak

A lapnak több szemtanú azt mondta, hogy a családdal ott voltak a gyerekeik is, akiket azonnal bevittek az óvoda melletti családsegítőbe. Lapunknak egy szemtanú elmondása szerint az autóban azonban csak egy gyermek ült.

Szerelemféltés

A portál információi szerint a férfi a gyilkossághoz hasznűlt késtől megszabadult, egy kukába dobta, véresen. A 37 éves férfi a lap értesülései szerint azért támadt rá a nőre, mert el akarta hagyni, válni akart, ugyanis úgy tudni már egy ideje új kapcsolata volt.

Frissítés!

Cikkünk megjelenése után nem sokkal a BudapestKörnyéke.hu közösségi oldalán keresztül kaptunk részletes tájékoztatást a tragédiát illetően. A lapunkat megkereső szemtanú barátnője elmondta, hogy a rendőrségnek a barátja jelentette az esetet, ami valamivel 1 óra előtt történt. Elmondása szerint a nő hangosan kiabált segítségért és rugdosta a kocsi ajtaját, a barátja erre lett figyelmes. Ekkor lement az autóhoz, ám a nő már holtan feküt a vérben.

Átöltözött

A férfi ekkor bement a közeli tanácsadóba, ahol azt állította, hogy a feleségét megharapta egy kutya, ám a közelben nem volt kutya. A lapunkat megkereső hölgy azt mondja a barátja ezután jelentette az esetet a rendőrségnek. Elmondása alapján az autóban egy 2 éves gyermek ült, illetve arról is beszélt, hogy a férfi az eset után átöltözött, ugyanis a gyilkosságnál fekete ruhát viselt, amit kidobott a közeli kukába, így az elfogásnál már másik ruhában volt.

Nógrádban holttestet találtak

A KékVillogó portál számolt be róla, hogy holtan találtak egy nőt Salgótarjánban szombaton, az ügyben halált okozó testi sértés miatt vettek őrizetbe egy 62 éves férfit.

Vizsgálják az eset körülményeit

Király-Kollár Ramóna közleményében azt írta: a haláleset pontos körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják. A rendőrségre szombaton 10 óra 16 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy nő holttestét találták meg Salgótarján külterületén egy családi házban. 

Borsodban is késeltek

Borsod megyében pedig egy italozás közbeni vita fajul el, melynek során egy férfi megszúrta az ismerősét, ezzel pedig életveszélyes sérüléseket okozott neki.

Italoztak

Mint a lap megírta a gyanúsított egy férfi ismerősével szólalkozott össze közös italozás során 2021. április 23-án 18 óra előtt egy tarcali családi házban. Az elkövető egy késsel megvágta, és megszúrta vitapartnerét, aki életveszélyes sérülést szenvedett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: BudapestKörnyéke.hu