Egy kábítószerkereskedőt és vásárlóit is elkapták a rendőrök 14. kerületben, miután becsöngettek egy Szugló utcai lakásba.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 14. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói augusztus 15-én mentek ki egy Szugló utcai társasházi lakásba, mert a gyanú szerint az ott lakó T. Sándor kábítószerrel kereskedik.

A lakásban a drogdíleren kívül további négy vásárló,  H. Patrik, H. Richárd, E. Gábor és P. Sára, is jelen volt, akik a rendőrök érkezésekor épp kábítószert vásároltak T. Sándortól. A rendőrök mind a kereskedéssel gyanúsítható T. Sándort, mind a birtoklással gyanúsítható négy vásárlót a helyszínen elfogták.

Ezután átkutatták a lakást, ahol 239 db kábítószergyanús tablettát, 95 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot, 139 db ampullát, dobozokban és befőttesüvegekben tárolt növényi származékokat, mérleget, mobiltelefont valamint pénzt is találtak és foglaltak le.

A nyomozók H. Patrikot, H. Richárdot, E. Gábort és P. Sárát kábítószer birtoklása vétség, míg T. Sándort kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

T. Sándort a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet augusztus 19-én a bíróság elrendelt.

Kiemelt és belső kép: a házkutatás során talált pénz és kábítószerek – Forrás: police.hu