Éppen csak eladta a parkolóban a drogot a kerepesi férfi, amikor a rendőrök földre teperték és letartóztatták a gödöllői paneloknál a parkolóban. A díler nem vette észre, hogy napok óta folyamatosan figyelik, ráfázott. Mivel sok kábítószert találtak nála, hosszú évekre börtönbe kerülhet – írja a Kékvillogó.hu hírportál.

Éppen csak eladta a drogot, amikor lecsaptak rá

A Pest megyei felderítők elfogták azt a 34 éves kerepesi férfit, aki néhány perccel korábban kábítószergyanús anyaggal látta el vevőjét.

Ez a sztori is érdekelhet: Rajtaütés a belvárosban: Drogkereskedőkre, fogyasztókra csaptak le a rendőrök

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A gödöllői paneloknál történt az akció

A felderítők biztosra mentek, szeptember 23-án délután megvárták a megfelelő alkalmat, majd miután a díler lerendezte erdőkertesi ügyfelét lecsaptak.

A gödöllői panelházaknál sétáló, mit sem sejtő férfi egy pillanat alatt ledermedt, amikor a civil ruhás nyomozók megszólították és egyértelműsítették jövetelük célját.

Már kereste volna a lelépési utat a díler

Lassan hátrálva és jobbra balra tekingetve próbált volna menekülési útvonalat találni, de azok blokkolásáról a rendőrök időben gondoskodtak.

Zacskóban tárolta a drogot

A földre vitt férfit megbilincselték, szatyrában 261 gramm, eladásra szánt, zacskókba porciózott, kábítószergyanús fehér port találtak.

Házkutatást is tartottak a dílernél

Házában kutatást tartottak, digitális mérleget, többszáz önzáró tasakot, kábítószergyanús tablettákat, valamint több mint 500 gramm kábítószergyanús – az előzetes vegyész-szakértői vélemény szerint kokaint és amfetamint – fehér port foglaltak le.

Beismerte a bűncselekményt a drogkereskedő

Kihallgatásán a férfi nem tett panaszt a gyanúsítás ellen, a terhére rótt bűncselekményt beismerte, érdemi vallomást azonban nem tett.

Várja az ítéletet

Az azóta letartóztatott 34 éves N. Zoltán ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le a további eljárást. Ha a bíróság is bűnösnek mondja ki, akár 5 évet is kaphat.

Kiemelt kép: részlet a rendőrség videójából