Egyre több befektető és vállalkozó tesz lépéseket a céges és a magánvagyona védelme érdekében. Az amerikai székhelyű Silicon Valley Bank és a Signature Bank közelmúltbeli összeomlása, valamint a svájci Credit Suisse likviditási problémái miatt a globális bankrendszer jelentős feszültséggel néz szembe, ami Európa-szerte növekvő aggodalomhoz vezetett. Ezek az események rávilágítottak az európai bankszektor és a valuták, köztük a magyar forint sebezhetőségére. Egy ilyen helyzetben egyre többen fontolgatják, hogy körültekintő lépéseket tesznek vállalkozásuk és vagyonuk védelme érdekében, amire egy dubai cégalapítás kézenfekvő megoldást jelenthet.

A globális bankrendszer instabilitása ellenére az Egyesült Arab Emírségek biztonságos menedéket nyújt a befektetők számára. 

Szabó Kinga, a dubai vállalkozások alapításában jártas BEACON AL MANAL LLC alapítója és ügyvezetője szerint: „A nyugati bankvilágban tapasztalható zavarokkal ellentétben az Egyesült Arab Emírségek stabil és biztonságos környezetet kínál a magyar befektetők számára. A biztos politikai környezet, az erős gazdaság és a fejlett infrastruktúra hozzájárul a régió stabilitásához. A magas életszínvonal, a világszínvonalú egészségügyi és oktatási rendszer, valamint a Nyugat-Európához képest kedvezőbb megélhetési költségek vonzó célponttá teszik Dubait a magánszemélyek és a vállalkozások számára egyaránt.”

A pénzügyi változások okozta bizonytalanság közepette elengedhetetlen, hogy nyugodtak maradjunk, és jól átgondolt, körültekintő lépéseket tegyünk a személyes és az üzleti vagyon védelme érdekében. A közel-keleti lehetőségek feltárása ígéretes alternatíva lehet a stabil gazdasági és pénzügyi környezetet keresők számára. 

„Az Egyesült Arab Emírségek ösztönzi a külföldi befektetéseket. Különböző szabadkereskedelmi övezeteket hozott létre, amelyek adókedvezményeket és egyéb pénzügyi előnyöket biztosítanak a külföldi vállalkozások számára az országban” – mutat rá a dubai cégalapítás előnyeire az Abu Dhabi, illetve a Dubai Kereskedelmi Kamara és a UN Women tagjaként, valamint az Emirates Business Club alapítójaként is ismert üzletasszony. 

Páratlan vagyonvédelem és magas életszínvonal Dubaiban

Dubai számos kényelmi szolgáltatást kínál, beleértve a világszínvonalú egészségügyi ellátást és oktatást, a nyugat-európai országokhoz képest alacsonyabb költségek mellett. A magas életszínvonalat tovább fokozza, hogy az országban kivételesen erős a magántulajdonhoz való jog. 

„Az Egyesült Arab Emírségekben az erős iszlám tulajdonjog és a szigorú öröklési szabályok, valamint a bankoktól való pénzkövetelés elévülésének hiánya biztosítják a magánvagyon védelmét. Ez elősegíti az országon belül a magasabb etikai normák érvényesülését, ami tovább fokozza a vagyonvédelmet” – tette hozzá a dubai vállalkozásalapítási szakértő. 

A stabil politikai környezet, a virágzó gazdaság, a külföldi befektetésekkel szembeni befogadó hozzáállás és a tulajdonjog erős védelme révén az Egyesült Arab Emírségek biztonságos menedéket kínál a nemzetközi befektetések számára. Ha betekintést szeretne nyerni azon vállalkozók tapasztalataiba, akik a Beacon szakértői segítségével 6-8 hét alatt sikeresen alapítottak vállalkozást Dubaiban, fedezze fel a Beacon YouTube-csatornáján megosztott sikertörténeteket.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.