Egy fiatal lányt húztak ki a vízirendőrök a Dunából. A lány a Szabadság hídról ugrott a vízbe.

Dunába ugrott egy ember

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra március 8-án 17 óra 43 perckor érkezett bejelentés, Budapesten, az 5. kerületi Szabadság hídról valaki a Dunába esett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kihúztak egy lányt a vízből

Lucskai Attila főtörzszászlós és Tóth Csaba törzszászlós, a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság beosztottai azonnal a helyszínre hajóztak, majd alig néhány perc elteltével, 17 óra 47 perckor egy sokkos állapotban lévő lányt emeltek ki a vízből.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A hős vízirendőrök

Forrás: police.hu

Kórházba vitték

A police.hu azt írja, a fiatalt stabil állapotban átadtak a mentőknek, akik kórházba vitték.​​

Ezt történt egy hónapja

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett bejelentés 2022. február 7-én 13 óra 24 perckor, hogy a Szabadság hídról valaki a folyóba esett.

A vízben sodródott

A BRFK Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőrei azonnal a keresésére indultak. Rövidesen meg is találták a vízben sodródó embert.  

Újra kellett éleszteni

A hajóba emelve megkezdték a nő újraélesztését, amelyet a mentők a parton folytattak. Majd a sikeres újraélesztés után kórházba vitték a nőt.

Ha segítség kell!

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció