Kedd délután a Dunába zuhant egy motorkerékpár a Bem rakparton, az 1. kerületben. A motoros megsérült, ő a vízbe zuhanás előtt lerepült a járműről.

Dunába esett

A rendőrség tájékoztatása szerint egy motorkerékpárt vezető férfi megsérült, járműve pedig a Dunába esett, amikor személygépkocsival ütközött kedden kora délután a főváros 1. kerületében, a Bem rakparton. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a baleset

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Karambol a rakparton

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál információi szerint egy Dacia jött lefelé a Halász utcai lehajtónál a Suzuki motor pedig déli irányból érkezett. Dacia nem adott neki elsőbbséget, motor a jobb hátuljának ütközött, az oldalára csúszott, a motoros leesett, a motor pedig a szalagkorlát alatt a Dunába zuhant.

Búvárok indulnak le a víz alá

Kórházba vitték

Portálunk információi szerint a motort vezető fiatalember megsérült, de nem komolyan, megfigyelésre kórházba szállították.

Műszaki mentés a parton

Lezárták a rakpart egy részét

A műszaki mentés és a helyszíni vizsgálat befejezéséig az érintett szakaszon az úttest egyik sávját lezárták, így váltakozó irányban haladhat a forgalom. Torlódás nincs – közölte a rendőrség.

Motor a Dunában

Ezzel a daruval emelték ki

A búvárszolgálat is megérkezett

Helyszínelés a rakparton

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.