Sokáig nem felejtik, akik látták: levetette magát egy nő a főváros 17. kerületében egy ház tetejéről, de olyan szerencsétlen módon, hogy fennakadt a ház oldalfalán, ahol órákig lógott, mire estefelé valaki észrevette és értesítette a rendőrséget és a mentőket.

Fennakadt a ház oldalfalán

Vasárnap este fél nyolc körül rendőrök, tűzoltók és mentők özönlötték el a 17. kerületi Összefogás utcát. A környék lakói úgy tudják: egy nő öngyilkossági szándékkal felmászott egy ház tetejére, ahonnan levetette magát, de olyan szerencsétlen módon, hogy fennakadt a ház oldalfalán, ahol órákig lógott, mire estefelé valaki észrevette és értesítette a rendőrséget és a mentőket. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem élte túl

Egy szemtanú már akkor járt ott, amikor a mentők megállapították a halál beálltát, a rendőrök pedig megkezdték a helyszínelést.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem történt bűncselekmény

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2023. szeptember 24-én, 18 óra 40 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy egy 17. kerületi családi háznál egy női holttestet találtak. A BRFK rendőrei a helyszínen megjelentek, majd helyszíni és halottszemlét tartottak, amely során bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit” – írta a rendőrség a Magyar Hang című lapnak.

Leugrott a legfelső szintről

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról idén januárban, hogy egy 16 éves fiú, látszólag mindenféle előzmény nélkül, öngyilkosságot követett el a fővárosban. Tamás éppen az édesapjánál volt, amikor egyszer csak felment a legfelső szintre, majd leugrott. A kamaszon sokan próbáltak segíteni, de minden igyekezet kudarcot vallott, a harmincméteres zuhanást nem élte túl. 

Azt hitték a lakók, hogy karambol történt

A fiatal összetört testét egy házaspár vette észre, akik éppen kutyát sétáltattak a kislányukkal. A lakók közül többen egy óriási puffanásra lettek figyelmesek, ám először csak arra gondoltak, hogy biztos két autó ütközött össze. Ám később kiderült: sokkal nagyobb a baj. Az újraélesztésben segédkező lakó a lapnak elmondta, hogy a fiún nem látszott semmiféle külsérelmi nyom. Miután az idősebb férfi leért az emeletről, a házaspárral együtt értesítették a mentőket, majd hamarosan a fiú édesapja is megjelent, aki szintén segíteni próbált a magatehetetlen fiatalon.

Semmi jel nem utalt a szörnyűségre

A fiú az édesapjánál volt éppen vendégségben, ám egyszer csak – nem tudni miért – úgy döntött, hogy kimegy a folyosóra sétálni. A 17 éves tini felment a 10. emeletre, ahol kinyitotta a szemétledobó mellett lévő ablakot, majd elszánta magát a végzetes lépésre.

Sok volt a probléma

„Tamás életében számos probléma összeadódott. Az édesapjával három évig húzódott a sajnos kissé hangosra sikerült válásunk. A fiam mellkasi aszimmetriával született. 4-5 éves korában közölte az orvos, hogy amikor a szervezete fejlődésnek indul, az állapotából komolyabb problémák is adódhatnak” – mondta az elhunyt fiú édesanyja, Ágnes. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Van segítség

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: illusztráció