Az 1-es villamos pályájára sodródott és ezzel komoly fennakadásokat okozott egy Chevrolet Lacetti a fővárosban. Az autó vélhetően durrdefektet szenvedett, ezért vált irányíthatatlanná, nekiütközött az elválasztó betonszegélynek és a sínekre csúszott, miközben a bal hátsó futóműve kitört. Beszámolónk végén mutatjuk a helyszínen készült fotókat.   

Rásodródott az 1-es villamos pályájára

Hétfőn az esti gyermek-gázolás mellett egy másik baleset is történt a Ferencvárosban, amely a villamosközlekedést érintette. A Könyves Kálmán körúton a Népliget irányából a Lurdy ház felé haladó Chevrolet Lacetti sodródott az 1-es villamos pályájára a Remíz utca magasságában. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Durrdefekt lehet a baleset oka

Az autó vélhetően durrdefektet szenvedett, ezért vált iranyíthatatlanná, nekiütközött az elválasztó betonszegélynek és a sínekre csúszott, miközben a bal hátsó futóműve kitört.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Daru emelte ki

A Lacettit a BKV műszaki segélyszolgálatának daruja emelte ki a sínek közül, majd autómentő szállította el. Az 1-es villamos helyett a Közvágóhíd H és a Puskás Ferenc Stadion M között egy órán keresztül a meghosszabbított útvonalon közlekedő 1-es villamospótló autóbusszal lehetett utazni.

Elgázoltak egy kisfiút

A BudaPestkörnyéke.hu tudósított arról, hogy szörnyű gyermekbaleset történt hétfőn este nyolc óra után nem sokkal Budapesten: a Haller utcán, a Mester utca felől a Nagyvárad tér felé tartó 24-es villamos gázolt el egy kisfiút, aki megpróbált előtte szabálytalanul átszaladni. A gyermek a villamos alá szorult, őt a fővárosi hivatásos tűzoltók a szerelvény megemelése után a mentőkkel közösen tudták kiemelni, majd hőtartó fóliába helyezték. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók forrása: 24h – Autószerviz – Autómentés