Életveszélyes állapotban szállították kórházba azt a férfit, aki sportkocsijával szenvedett balszerencsés balesetet az M5-ös bevezető szakaszán. A sofőr a megengedett sebességnél jóval gyorsabban hajtott, amikor a jobb első kereke durrdefektet kapott.

 Nagy volt a pusztítás

Péntek este az M5-ös bevezető szakaszán haladt egy fiatalember, Audi TT típusú gépkocsijával. Éppen a 19. kerületi Határ út fölött átívelő felüljáróra hajtott fel, amikor megtörtént a baj. A sofőr elvesztette járműve felett az irányítást, az autó megcsúszott, majd balra kitört, felugratott az elválasztó bokros elválasztó területre, ahol több bokrot kitépett a helyéről, ezután pedig telibe talált egy oszlopot, amely ki is dőlt.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A tetejére borult a sportkocsi

Az Audi ezt követően visszacsapódott az Ecseri út felé vezető oldalra, végül az úttesten a tetejére borult. A sofőr nem használta a biztonsági övét, kizuhant járművéből és alá szorult. A fővárosi hivatásos tűzoltók speciális emelőpárnával szabadítottak ki a jármű alól, majd életveszélyes állapotban adták át a mentőknek, akik azonnal kórházba szállították.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Végzetes lehetett volna

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy egyrészt az Audi az oszlop miatt nem repült át a kifelé vezető oldalra, különben akár végzetes kimenetelű frontális karambol is történhetett volna, illetve, hogy nem szállított utast, hiszen a gépkocsi jobb oldalán a tető az ajtó magasságáig behorpadt.

Nyitva volt a hátsó szárny

A férfi a megengedett sebességnél jóval gyorsabban halast, ezt az is mutatja, hogy az Audi hátsó szárnya nyitva volt. A felüljáró befelé vezető oldalát több órára lezárták, de a kifelé vezető oldalon is csak a külső sáv volt járható a belső sávban heverő növények miatt.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fejre állt az Audi

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

A mentők és a tűzoltók is a helyszínre siettek

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Nagyobb is lehetett volna a baj

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Nem sok maradt a sportkocsiból

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Életveszélyes állapotban volt a sofőr

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

A tűzoltók állították helyre a rendet

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK