Péntek éjjel árokba borult egy személyautó a 4-es főút 322-es kilométerszelvényénél. A balesetben két magyar futballista is megsérült. Az egyik sérültet lélegeztetőgépen tartják.

Árokba csapódott az autó

Éjfél előtt harminc perccel a 4-es főúton, a dögei körforgalom előtt 300 méterrel eddig tisztázatlan körülmények között egy Záhony irányába közlekedő személygépkocsi elhagyva az úttestet árokba csapódott közel 100 méter megtétele után a menetirány szerinti oldalon. Megpördülve állt meg. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyorsan mehettek

Öt fényeslitkei fiatal ült abban a négyszemélyes, háromajtós, tuningolt Renault Megane gépkocsiban, ami valószínűleg a nem megfelelő sebesség megválasztás és a nedves út együtthatása miatt egy előzést követően lesodródott az útról.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Több fát is kidöntött

A gépkocsi sebességét jellemzi, hogy az árokban mintegy 100 méteren át magatehetetlenül sodródó gépkocsi több fát és egy jelzőtábla-csoportot is letarolva, a menetirány szerinti ellentétes irányba állt meg.

Felismerhetetlen az autó

A gépkocsi eleje gyakorlatilag felismerhetetlenségig összetört, utasai bennragadtak az autóba. A sérülteket a kisvárdai hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezésekkel szabadították ki a roncsból és átadták őket a mentőknek.

Ebben az autóban utazott az öt fiatal

Forrás: frissmedia.hu

Újra kellett éleszteni a lányt

A frissmedia.hu úgy tudja, két utast eszméletlen állapotban emeltek ki a kisvárdai tűzoltók a roncsból, köztük egy fiatal lányt, akit újra kellett éleszteni.

Öt mentő érkezett

A helyszínre öt mentőegység és egy mentőorvos is érkezett. A könnyebb sérülteket Kisvárdára, két súlyos sérültet Nyíregyházára, míg egy életveszélyes sérüléseket szenvedett utast Debrecenbe szállítottak a mentők.

Öt mentőautó érkezett a helyszínre

Forrás: frissmedia.hu

Két focista sérült

A Szabolcs Foci Infó értesülése szerint a megyei első osztályban szereplő Mándok támadója, a góllövőlistát vezető Gyüre Tamás lélegeztetőgépre került a baleset következményeként. A balesetben szintén megsérült Miskolczi Ádámot, ő a Fényeslitke játékosa, kórházban ápolják, állapota stabil. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: frissmedia.hu