Súlyos baleset történt csütörtök este a 17. kerületben a ferihegyi repülőtérnél. Frontálisan ütközött egy Suzuki egy kisteherautóval, a személyautó sofőrjét feszítővágóval tudták csak kiszabadítani a roncsból, kórházba vitték. A műszaki mentésről készült videónkat a cikk alján nézheted meg.

A repülőtérnél történt a baleset

A baleset a Ferihegyi Repülőtérre vezető út felől nézve a reptér túloldalán történt Rákoshegy és Bélatelep között a Bélatelepi út egyenes szakaszán.

Csúnyán összetörött a Suzuki

Beszorult a roncsba

A BudaPestkörnyéke.hu helyszínen tartózkodó tudósítója úgy tudja, a fehér Suzukit egy fiatalabb férfi vezette, aki beszorult a roncsba.

Feszítóvágó kellett

A sérültet a katasztrófavédelem munkatársai feszítővágó segítségével tudták csak kiszabadítani az összetört autóból.

Totálkáros lett az autó

Így történt a baleset

A helyszínen elhangzottak szerint a baleset úgy történt, hogy a Suzuki a Bélatelepi úton a Lőrinci út felől a Csévéző út irányába haladt.

Váratlanul átment a szemközti sávba

A szemtanúk elmondása szerint a teljesen egyenes úton váratlanul átsodródott a szemközti sávba, ahol egy kisteherautó kerekének ütközött.

Megpördült

Ezt követően visszatért a saját sávjába, majd csúszkált, megpördült és frontálisan nekiütközött egy platós Ford Tranzitnak.

Nem kizárt, hogy túl gyorsan haladt

A baleset helyszínén arról beszéltek, hogy a Suzuki meglehetősen gyorsan haladt, valamiért megcsúszhatott. A sofőrön kívül nem ült más az autóban.

Árokba borult

A Ford Transittal egy exkavátort szállítottak, miután a jármű az árokba borult, a munkagépet a katasztrófavédelem darujával emelték le a platóról, ezután tudták csak kihúzni a Transitot az árokból.

Leálltak a BKV buszok

A balesetet követően teljesen lezárták a Bélatelepi utat, nem járt a 10-12-es BKV busz.

Itt a videó a mentésről

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián