Súlyos baleset történt a Keleti pályaudvarnál szombat este, amikor egy személygépkocsi és egy motoros futár ütközött össze egymással.

Futár és busz ütközött

A helyszíni beszámolók szerint szörnyű baleset bénította meg a forgalmat a Keleti pályaudvarnál, miután összeütközött egymással egy motoros futár és egy személyautó. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A felüljáró alatt történt

A baleset a Rottenbiller felüljáró alatt húzódó kereszteződésben történt. Az még nem derült ki, hogy a motoros milyen sérüléseket szenvedett, de a mentők már a helyszínen dolgoznak. Több rendőr is segíti a munkát.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Terelve közlekednek a buszok

A BKK buszai a baleset miatt terelve közlekednek. „A 133E, a 7E és a 8E autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Blaha Lujza tér M megállót Buda irányába. A 8E-133E autóbuszok Blaha Lujza tér M megállóhelye áthelyezésre került a 7E autóbuszok végállomásához” – írták a Facebookon.

Kerítésbe csapódott a BMW

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy akciófilmbe illő jelenetek szemtanúi lehetettek a pilisszentivániak a napokban. A József Attila utcában az óvoda közelében egy családi ház kerítésébe csapódott egy BMW, és az ütközés következtében megsérült egy gázcső is.

Kerítésbe csapódott a BMW

„Délután 15 óra 40 perckor kaptuk a riasztást sms-ben és EDR rádión, valamint ezzel egyidőben több lakossági bejelentést, miszerint Pilisszentivánon a József Attila utcában az óvoda környékén egy családi ház kerítésébe csapódott egy gépjármű, ennek következtében pedig megsérült egy gázcső” – kezdte beszámolóját a Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület. 

Átkísérték az óvodásokat

A tűzoltók előtt megérkezett a helyszíne az egyik polgárőr, aki megkezdte a terület kiürítését. Ezt követően áramtalanította a családi házat és előkészítette a terepet az érkező tűzoltó egységeknek. Eközben az óvodában tartózkodó 30 gyermeket az ott dolgozók a közeli tájház udvarára kísérték, a közvetlen szomszédoktól pedig azt kérték, zárkózzanak be. A József Attila utcát mintegy 50 méter hosszan lezárták.

Elszorították a csővezetéket

Az önkéntes tűzoltók sugárfedezet és légzésvédelem mellett a sérült csővezetéket akkumulátoros feszítő-vágó berendezésük segítségével elszorították, ezzel jelentősen lecsökkentették a kiáramló gáz mennyiségét.

Kiszállt a sofőr

A gépjárműben a sofőr ült egyedül, aki az egységek kiérkezése előtt az autóból ki tudott szállni, nem sérült meg. A balesetben egy parkoló autó is részes volt, a kerítés előtt annak ment neki a BMW. A gépjárművet a kerítésből kézi erővel, aládúcolás segítségével eltávolították, a sérült autóért később autómentő érkezett. A gázszolgáltató szakemberei azonnal megkezdték a sérült szakasz javítását.

Ez komoly?

„Úgy megy haza valaki, hogy nincs fűtés, és még örül, hogy nem robbant fel a háza? Komolyan ennyi idióta közlekedik ebben az országban?! Egy ilyen utcában maximum 20-szal közlekedne egy normális ember. Valahogy mindig ugyanaz a márka” – írta egy dühös helybeli az események után. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció