Megpróbált átcsusszanni a sárgán és az éppen piroson egy Lada a Pólus Centernél a 15. kerületben csütörtök este, de nem sikerült. Úgy oldalba talált egy Volkswagent, hogy az felborult, a sofőr pedig bennragadt a kocsiban.

Átment a piros jelzésen

Csütörtök délután szerencsés kimenetelű baleset történt a 15. kerületi Szentmihályi úton a Pólus Center előtt, a Sárfű utcánál. Egy Lada három utassal a Pólushoz akart egyenesen áthaladni, de a sofőr férfi már a piroson hajtott át. 

Csúnyán összetörött a Lada eleje

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Felborult a Volkswagen

A Szentmihályi úton Rákospalota felől egy Volkswagen Sharan érkezett zöld jelzésen, a Lada ennek a jobb oldalába rohant, amitől a Sharan a Szentmihályi út Rákospalota felé vezető sávjaira sodródott és a bal oldalára borult. 

Oldalra borult a VW

Nem tudott kimászni a sofőr

A Volkswagen férfi sofőrje nem sérült meg, ám saját erejéből nem tudta elhagyni az oldalán pihenő autót, őt a helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók a szélvédő eltávolítása után tudták kisegíteni a roncsból. 

Nagy volt a dugó a környéken

Kórházba vitték az utast

A Lada sofőrje sem sérült meg, ám a kocsiban rajta kívül utazó két fiatal nőt kórházba szállították a mentők. A tűzoltók áramtalanították is a járműveket, majd a kerekeire állították a Volkswagent. A forgalom a helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt félpályán haladhatott.

Fotók: Bármikor Autómentés