Nem könnyű a bejutás a városba péntek délelőtt. Az M0-áson egy teherautóba rohant bele két motoros, Gyömrőnél a 31-esen az árokba kötött ki egy teherautó, erős a forgalom az ürömi körforgalomnál is.

Hirdessen az agglomerációban! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését. Klikk ide!

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé, a 2-es km előtt egy műszaki hibás tehergépkocsi áll a belső sávon. Ebbe a járműbe reggel belehajtott két motoros.  A helyszín egy ívben van, nehéz belátni, ezért vezessetek óvatosan!

A 31-es főúton Gyömrő határában, a 33-as km-nél árokba hajtott egy személygépkocsi. Útszűkület mellett halad a forgalom.

Tovább erősödött a forgalom a fővárosba vezető főbb utakon: az M2-es autóúton Göd térségében, az M3-as autópályán az M0-s autóút csomópontjától befelé, az 1-es főúton a biatorbágyi körforgalom előtt, a 10-es főúton Üröm előtt, és a 11-es főúton a Megyeri-híd környékén jelentősen lelassult a közlekedés.

Az elővárosi vonalakon egyelőre nincsenek nagy késések, talán ma reggel a MÁV-nál mindenki jobban odafigyel, hiszen ahogy azt tegnap megírtuk itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon a MÁV vezérigazgatója a minap azt nyilatkozta, hogy nagyon elégedetlen.

Kiemelt kép: illusztráció