Súlyos baleset történt hétfőn délelőtt az M0 autóúton, emiatt lezárták a Megyeri híd felé vezető oldalt. Cikkünk végén mutatjuk a helyszínen készült olvasói képeket.

Súlyos baleset az M0 autóúton

Súlyos baleset történt hétfőn délelőtt az M0 autóúton, emiatt lezárták a Megyeri híd felé vezető oldalt – adta hírül a Facebookon az M1-M0-M3 Autópálya Információ oldal. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Furgon és teherautó ütközött

Az eddigi információk szerint egy furgon és egy tehergépkocsi ütközött össze. A mentők, a rendőrök és a tűzoltók már a helyszínen vannak, megkezdődtek a mentési és a műszaki munkálatok, ami miatt le is zárták az útpályát. Információnk szerint a kisteherautó sofőrjét súlyos-életveszélyes állapotban szállították kórházba.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„40 perce állok egyhelyben”

„Későn vettem észre… Már nem tudtam kimenni az M5 re… Mintegy 40 perce állok egyhelyben. Aki tud kerüljön” – írta egy autóban ülő a baleset kapcsán.

Nedves az út!

„A sok barom ilyen időben is úgy közlekedik, mint száraz időben + a nappali menetfényes hülyék, akik nem bírnak fényszórót kapcsolni és egy vízfelhőben kb. semmit nem látsz abból, ami előtted van” – tette hozzá egy másii kommentelő.

„Az a fránya követési távolság”

„Az a fránya követési távolság. Próbáljuk mindig megcáfolni a fizika törvnyeit, de nem lehet” – fűzte hozzá valaki. „Most mentünk el mellettük, csoda, ha kiszállnak élve abból a dobozosból” – olvashattuk egy sofőrtől. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: M1-M0-M3 Autópálya Információ