Szombaton késő este egy Renault Scenic és egy Audi A3 ütközött Érden, a Balatoni út és a Kutyavári utca jelzőlámpás kereszteződésében.

Nem állt meg a táblánál

A Renault a Kutyavári utcából érkezett, ám sofőrje nem állt meg az elsőbbségadás kötelező táblánál (a jelzőlámpák már sárgán villogtak), hanem megpróbált áthajtani a kereszteződésen a Pipacs utcába. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rosszkor érkezett az Audi

Azt viszont nem vette észre, hogy neki jobbról, az Érd központja felől Diósd felé haladó Audi épp akkor ér oda.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Villanyoszlopnak csapódott

A nagy erejű ütközés hatására a Renault megpördült a tengelye körül, az Audi bal első kereke pedig kitört, majd a gépkocsi a sarkon álló villanyoszlopnak csapódott.

Kórházba kellett szállítani

A vétlen autót vezető fiatalember annak ellenére, hogy használta a biztonsági övét, így a kormányba épített légzsák azonnal kinyílt, megsérült, ezért őt a mentők kórházba szállították.

Az utasa sértetlenül megúszta

Utasa, egy fiatal nő sértetlenül vészelte át a karambolt. A Scenic vezetője vélhetően nem kapcsolta be az övét és szintén megsérült, de erre csak az utastérben található vérnyomok utaltak, mivel ő a hatóságok kiérkezése előtt elhagyta a helyszínt.

A tűzoltók is részt vettek a mentésben

A helyszínre riasztották az érdi hivatásos tűzoltókat is, akik áramtalanították a csúnyán összetört autókat.

Durván összetört mindkét autó

Fotó: Kékvillogó.hu

Villanyoszlop állította meg

Fotó: Kékvillogó.hu

Kép a balesetről

Fotó: Kékvillogó.hu

Elszállították a csúnyán összetört autóka

Fotó: Kékvillogó.hu

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: Kékvillogo.hu