Szombaton késő este egy Renault Scenic és egy Audi A3 ütközött Érden, a Balatoni út és a Kutyavári utca jelzőlámpás kereszteződésében.

Nem állt meg a táblánál

A Renault a Kutyavári utcából érkezett, ám sofőrje nem állt meg az elsőbbségadás kötelező táblánál (a jelzőlámpák már sárgán villogtak), hanem megpróbált áthajtani a kereszteződésen a Pipacs utcába. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rosszkor érkezett az Audi

Azt viszont nem vette észre, hogy neki jobbról, az Érd központja felől Diósd felé haladó Audi épp akkor ér oda.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Villanyoszlopnak csapódott

A nagy erejű ütközés hatására a Renault megpördült a tengelye körül, az Audi bal első kereke pedig kitört, majd a gépkocsi a sarkon álló villanyoszlopnak csapódott.

Kórházba kellett szállítani

A vétlen autót vezető fiatalember annak ellenére, hogy használta a biztonsági övét, így a kormányba épített légzsák azonnal kinyílt, megsérült, ezért őt a mentők kórházba szállították.

Az utasa sértetlenül megúszta

Utasa, egy fiatal nő sértetlenül vészelte át a karambolt. A Scenic vezetője vélhetően nem kapcsolta be az övét és szintén megsérült, de erre csak az utastérben található vérnyomok utaltak, mivel ő a hatóságok kiérkezése előtt elhagyta a helyszínt.

A tűzoltók is részt vettek a mentésben

A helyszínre riasztották az érdi hivatásos tűzoltókat is, akik áramtalanították a csúnyán összetört autókat.

Durván összetört mindkét autó

Fotó: Kékvillogó.hu

Villanyoszlop állította meg

Fotó: Kékvillogó.hu

Kép a balesetről

Fotó: Kékvillogó.hu

Elszállították a csúnyán összetört autóka

Fotó: Kékvillogó.hu

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: Kékvillogo.hu