Majd aztán életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A környéken a történtek miatt hatalmas dugó alakult ki, mivel a teljes útpályát lezárták a helyszínelés idejére.

Baleset baleset hátán

Hétfő délelőtt az esősre váltott időjárás hatására sok baleset történt az ország útjain. Az M0-s autóúton, az M5-ös autópálya felől az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a gyáli lehajtó előtti szakaszon egy koccanásos baleset miatt lelassult a forgalom. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tudott kiszállni

Ezt azonban egy magyar rendszámú Ford Transit kisteherautó sofőrje a belső sávban haladva későn, vagy egyáltalán nem vette észre és fékezés nélkül az előtte megálló nyerges billencs hátuljába rohant, s a férfi beszorult a roncsba.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gigantikus dugó alakult ki

Őt a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki az összeroncsolódott fülkéből.Ezt követően átadták a mentőknek, akik életveszélyes állapotban szállították kórházba. Az autóúton egy ideig teljes útzár volt, majd a leállósávon engedték a forgalmat, de így is 8-10 kilométeres torlódás alakult ki.

Még egy ütközés

Közben a torlódó járművek között újabb baleset történt, egy kamion és egy személyautó akadt össze sávváltás közben, ott szerencsére nem történt személyi sérülés. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az összetört autók

Az ajtó is kiszakadt

Mindez hátulról…

… valamint oldalról

Fotó: BudaPestkörnyeke.hu/GK.)