Megint baleset történt az egyik leghírhedtebb kereszteződésben: noha meg kellett volna adnia az elsőbbséget az autósnak. Egy könnyebb sérültje lett a karambolnak.

Elfelejtette, hogy ott van?

Hétfőn késő este három autó ütközött a 18. kerület egyik legveszélyesebb kereszteződésében, a Lőrinci út és a Szálfa utca találkozásánál. Egy Peugeot 206 a Határ utca felől érkezett, azonban az autót vezető fiatal nő elfelejtett megállni a STOP-táblánál. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rögvest leléptek

Behajtott a kereszteződésbe, ahol éppen akkor ért oda a Gilice tér felől egy Suzuki Ignis. A Suzuki a Peugeot jobb oldalába rohant, majd tovább sodródva a Szálfa utcán szemből érkező és a STOP-táblánál megálló Alfa Romeonak csapódott. A Peugeot vezetője, valamint utasa kiszálltak a roncsból és rögtön elhagyták a helyszínt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kisebb sérüléseket szenvedtek

Egyikük később visszatért, de azt nem tudni, ő az utas vagy a sofőr volt. Ő könnyebben megsérült, a Suzukit vezető nő és az Alfa Romeoban ülő két férfi sérülés nélkül megúszta a balesetet. A helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A mentés pillanatai

Az összetört autók

A baleset után

A fának csapódva

Totálkáros autó

Előkészületek a mentéshez

(Fotók forrása: 24h Autószerviz – Autómentő/Kovács Attila.)